Menu
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.
Ανακοινωσεις

Γράμμα - Σούζη Μακρή

gramma_pic

Πριν 3 περίπου χρόνια διαγνώστηκα με ινομυαλγία μια πάθηση που επηρεάζει τους συνδέσμους και τους μυς, και προκαλεί πόνους ,δυσκαμψία και μεγάλη κόπωση .Ένοιωσα την ζωή μου όλη να ανατρέπεται. Δεν μπορούσα να λειτουργήσω όπως ήθελα ούτε στην στη εργασία ούτε στην οικογένεια μου.

 

Οι άνθρωποι γύρω μου μπερδεμένοι ,σαστισμένοι και αυτοί και δεν είχαν άλλους τρόπους για να με βοηθήσουν. Απομονώθηκα ,κλείστηκα στον εαυτό μου ,ένοιωθα μόνη παρόλο ότι η οικογένεια μου έκανε ότι μπορούσε για να με στηρίξει. Η ψυχή μου γεμάτη θυμό ,φόβο και ερωτηματικά .Γιατί να αυτό σε μένα ;πως θα συνεχίσω στη υπόλοιπη πορεία της ζωής μου έτσι μέσα στο πόνο .Απάντηση δυστυχώς δεν μπορούσα να δώσω.

Κάποια στιγμή αποδέχτηκα το γεγονός πως θα φιλοξενούσα στο σώμα μου και για το υπόλοιπο της ζωής μου την ινομυαλγία. Για να έχω μια αποδεκτή ποιότητα ζωής, επιτακτική ανάγκη να βρω τρόπους ,εκτός από την φαρμακευτική αγωγή που αποδεικνυόταν πως από μόνη της δεν ήταν επαρκής ,να ανακουφίζομαι από τους πόνους.

Η αποδοχή της νέας κατάστασης που αντιμετώπιζα, ήταν η αρχή .Μια πάθηση που θα φιλοξενούσα στο σώμα μου για την υπόλοιπη ζωή μου! Μια καλή φίλη μου σύστησε να κάνω ενεργειακή θεραπεία με τον κ. Φωτόπουλο.

Τα αρνητικά συναισθήματα συσσωρευμένα μέσα στην ψυχή μου ,μου εμπόδιζαν την αναπνοή. Θυμός ,θλίψη, φόβος ,απόρριψη είναι που προκαλούσαν τους πόνους και που έθεταν τους περιορισμούς στη ζωή μου . Μου έφραζαν τον δρόμο προς την δημιουργία και την επιτυχία στη ζωή και μου έκλειναν τα κανάλια επικοινωνίας προς την Πηγή , τον Θεό .

Με τις θεραπείες οι μεσημβρινοί, τα ποτάμια ενέργειας από τα οποία αποτελείται το σώμα μας άρχισαν να ξεμπλοκάρονται .φόβος , θυμός απόρριψη , θλίψη ,συσσωρευμένα για χρόνια, αφού τα βίωσα βγήκαν στην επιφάνεια και ελευθέρωσαν την καρδιά μου. Η ψυχή μου γέμισε φως και αγάπη ,και έτσι απελευθερωμένη πια ήρθα κοντά στους ανθρώπους που αγαπώ .Γαλήνια και ήρεμη, ακούγοντας πια την φωνή αυτή της καρδιάς μου που είχα αναγκάσει να κοιμάται μέσα μου χωρίς να την αφουγκράζομαι, την διαίσθηση, κατάφερα να διαλύσω ότι σύννεφα υπήρχαν στις σχέσεις μου με τα παιδιά μου γιατί τα προσέγγισα με την αγάπη που αφέθηκε να βγει από μέσα μου .Οι διάδρομοι επικοινωνίας με τον κόσμο γύρω μου ξανοίγονται γιατί πια αποδέχομαι τους ανθρώπους όπως είναι.

Σταδιακά σε διάστημα δύο –τριών μηνών, και αφού άκουγα το δισκάκι με τις θετικές δηλώσεις κάθε βράδυ ,το υποσυνείδητο αναπρογραμματίζεται θετικά τώρα πια (περιλαμβάνεται και σε αυτό το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας) και αρχίζω να αισθάνομαι καλύτερα ,πιο θετική ,πιο αισιόδοξη, πιο χαρούμενη. Θεραπευτικό λευκό φως διαπερνά την ψυχή μου, την μαλακώνει , τη ζεσταίνει , απαλύνει τους πόνους και αντικαθιστά την θλίψη και τον θυμό που αποχωρούν ενισχύοντας τις θεραπείες, αφού η ενέργεια μέσα μου αφήνεται να ρέει απερίσπαστη . Η ψυχή αλαφραίνει και νοιώθει ανάταση .

Αισθάνομαι πολύ καλύτερα σήμερα. Οι πόνοι έχουν περιοριστεί αλλά το πιο θετικό είναι ότι πια λειτουργώ με την καρδιά παρά με τον νου. Είμαι ήρεμη αφήνω τη διαίσθηση μου ελεύθερη για να με καθοδηγεί, να μου δίνει μηνύματα .Τώρα πια χειρίζομαι τα προβλήματα (γιατί όλοι μας έχουμε) που αντιμετωπίζω, με ψυχραιμία ,χωρίς πανικό και βλέπω ότι μου συμβαίνει σαν κάτι που έρχεται για να με διδάξει. Αποδέχομαι τον εαυτό μου όπως ακριβώς είναι . Προσπαθώ να διώχνω τις αρνητικές σκέψεις μόλις έρθουν στο νου μου για να έχω πάντα την ψυχή μου ανοιχτή προς τον Θεό, από όπου παίρνω δύναμη και καθοδήγηση μέσω της προσευχής.

Γραφτείτε στο Newsletter