Menu
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.
Ανακοινωσεις

Αυτοθεραπεία από δυσκοιλιότητας της Βίκης Γιαννακοπούλου

Γιαννακοπούλου Βίκυ: Αγαπητέ κύριε Φωτόπουλε, σας γράφω για να σας ευχαριστήσω που με βοηθήσατε με το πρόβλημα έντονης δυσκοιλιότητας που είχα. Είχα σοβαρό πρόβλημα με το έντερο, έπαιρνα καθαρτικά για να πάω στην τουαλέτα. Με μία μόνο συνεδρία σας, σταμάτησα τα καθαρτικά τελείως και το έντερο λειτουργεί σαν ρολόι!!!!. Επίσης νιώθω μια ηρεμία που ποτέ δεν είχα και μεγαλώνω πιο όμορφα τα παιδιά μου. Ο Θεός να σας έχει καλά εσάς και την οικογένεια σας και τον ευχαριστώ που σας έφερε στον δρόμο μου. Καλή Ανάσταση! Με εκτίμηση, Γιαννακοπούλου Βίκυ.

Ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό του παχέως εντέρου, και κάνουμε μαλάξεις στο σημείο που ενεργοποιείτε το όρθο (προτελευταίο σημείο του παχέως εντέρου),  που είναι στην πατουσα του αριστερού ποδιού όπως φαίνεται από το γράφημα. Περισσότερες λεπτομεριες θα βρείτε στο βιβλίο μου Μια Ζωή Γεματη Φως.

11-MES.PACHEOS-ENTEROU

 

28-PODIA2

Είμαι πάντα δίπλα σας για να  απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.
Με άπειρη, χωρίς όρους αγάπη
Αλέξης Φωτόπουλος
Συγγραφέας - Spiritual Healer
www.afotopoulos.gr τηλ: 6977349766, 6909193329,  www.afotopoulos.gr email;   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  Facebook: Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος ή Alexios Fotopoulos-b, ομάδες: "Έτσι Γίνεται το Θαύμα, "Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως".
Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.
ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 -21:00  Δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση. 
Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά. 
ΑποποίησηΒέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίδες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία. 

Γραφτείτε στο Newsletter