Menu
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.
Ανακοινωσεις

Αθηνα Βιωματικά Σεμινάρια που σας αλλάζει τη ζωή, σας απαλλάσει από προβλήματα σε ολο σας το σώμα, σας βοηθά να δημιουργήσετε τέλειες σχέσεις, σας βοηθά να πετάξετε από υγεία και χαρά, πρακτικά και ξεκάθαρα, 11, 16, 18, 23 Απριλίου

23
Απρ
2018

23 Απρίλιος 2018 17:00 - 20:30

Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους Μετρό Πανεπιστήμιο Navarinou 9, Athina, GreeceΑθηνα Βιωματικά Σεμινάρια που σας αλλάζει τη ζωή, σας απαλλάσει από προβλήματα σε ολο σας το σώμα, σας βοηθά να δημιουργήσετε τέλειες σχέσεις, σας βοηθά να πετάξετε από υγεία και χαρά, πρακτικά και ξεκάθαρα, 11, 16, 18, 23 Απριλίου
Βιωματικά σεμινάρια ΑΘΗΝΑ.11, 16, 18, 23 Απριλίου
«Πως θα κάνουμε τη Ζωή μας ένα θαύμα!».
Στις 17-20:00 Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους Μετρό Πανεπιστήμιο
Ελάτε να απαλλαγείτε από όλα τα προβλήματα σας. 
Είσοδος Ελεύθερη (Καλείστε όλοι να αφήνετε κάτι για να καλύψω το κόστος της αίθουσας)
Πείτε: «Έφυγα άλλος άνθρωπος δυνατή και γεμάτη ενέργεια, μου δείξατε τον δρόμο να γίνω δυνατή και να αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους».
Όποιος θέλει να με συναντήσει ιδιαιτέρως μπορεί να επικοινωνεί από τώρα μαζί μου στο 6977349766.
Στο βιωματικό σεμινάριο θα έχετε όλοι την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε την αιτία όλων των προβλημάτων υγείας σας, των σχέσεων και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον τρόπο που θα απαλλαγείτε από αυτά. 
Στο σεμινάριο μου θα δοθούν σαφείς πλήρεις οδηγίες (οι οποίες υπάρχουν και στα βιβλία μου αλλά και δωρεάν στην ιστοσελίδα μουwww.afotopoulos.gr) για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη. 
.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε και ιδίως του καρκίνου θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Ελάτε να απαλλαγείτε από όλα τα προβλήματα σας. Όπως η Μαρία Παπαλέξη και άλλοι πολλοί:
"Ταλαιπωρούμουν από τον Νοέμβριο του 2015 με πόνους και ακινησία εξαιτίας του αριστερού μου ποδιού (ένα ρωγμώδες κάταγμα Ισχίου, Ισχιαλγία από κύστη στο μεσοσπονδύλιο δίσκο και χονδροπάθεια στο γόνατο!!!!!!!!!!!!!3 σε 1!!!!!!!!!!!). Μπήκα στην αίθουσα του σεμιναρίου με δύο πατερίτσες και πολύ πόνο στο πόδι μου. Ο κ. Φωτόπουλος αφού με ρώτησε τι έχω πάθει με έβαλε να καθίσω δίπλα του και άρχισε την θεραπεία τάχιστα. Με πιέσεις στα κατάλληλα ενεργειακά σημεία, με τα φωτισμένα χέρια του που μου έδωσαν ενέργεια και πήραν όλα τα αρνητικά συναισθήματα και τα μπλοκαρίσματα που είχαν συσσωρευθεί πάνω μου, με την διάχυτη αγάπη που σου μεταφέρει ενώ μιλάει, δεν ξέρω τι άλλο να πω , αλλά ΞΕΡΩ ότι έφυγα με ένα πολύ ελαφρύτερο πόδι , με ηρεμία, αισιοδοξία , ενέργεια και χαρά στο πρόσωπό μου. "Έφυγα ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! Από την επόμενη μέρα χρησιμοποιούσα μόνο μια πατερίτσα , δεν ένοιωθα πόνο καθόλου στο γόνατό μου και γενικά είχα μια πολύ καλή διάθεση , ΔΥΝΑΜΗ και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!!!!!!!! Ασχολήθηκε με τον καθένα μας προσωπικά κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, με αγάπη και διάθεση να μας μεταφέρει τις γνώσεις του και να μας βοηθήσει όλους !!!!! και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ!!!!!!Διαβάζοντας το τρίτο βιβλίο του κ.Φωτόπουλου αισθανόμουν γαλήνη , ηρεμία, αγάπη, ευγνωμοσύνη ,επαφή με τον εσωτερικό εαυτό μου και όλα μέσα μου να αλλάζουν …… Ακούω το CD και προσπαθώ να αναπρογραμματίσω τον εγκέφαλό μου.....“ (Μαρία Παπαλέξη).
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κύριο Φωτόπουλο για τη βοήθεια του και τη θετική του ενέργεια! Παρακολούθησα περίπου 6-8 ομαδικές συνεδρίες που πραγματοποιεί στο χώρο του και 1 δίωρη ατομική συνεδρία.
Το πρόβλημά μου ήταν οι κρίσεις πανικού και ο θυρεοειδής (υπό) που με ταλαιπώρησαν για αρκετούς μήνες τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Έκανα αρκετές ιατρικές εξετάσεις και ταλαιπωρήθηκα πολύ μέχρι να αποκλείσω άλλες πιθανές ασθένειες και να ονομάσω εν τέλει τα προβλήματά μου.
Ο κύριος Φωτόπουλος με έκανε να καταλάβω ότι πηγή όλων των ασθενειών μας είναι το άγχος κι ο θυμός! Οι ασθένειες είναι για μένα απλώς τα συμπτώματα μιας ψυχής που νοσεί. Αν γιατρευτεί η ψυχή εξαφανίζονται και τα σωματικά προβλήματα. Μετά τη δίωρη γεμάτη φως ατομική συνεδρία που έκανα περίμενα να αισθανθώ αμέσως καλύτερα. Παρόλα αυτά είδα τη βελτίωση στο σώμα μου και στην ψυχή μου μετά από περίπου δύο ημέρες. Το επισημαίνω αυτό για να μην απογοητευτεί κάποιος περιμένοντας αποτελέσματα από το πρώτο λεπτό.
Περίπου μια-δύο εβδομάδες μετά την ατομική συνεδρία έκανα ξανά εξετάσεις για το θυρεοειδή και το αποτέλεσμα; Οι τιμές φυσιολογικές!
Είχε εξαφανιστεί! Όπως και οι κρίσεις πανικού μειώθηκαν αισθητά μετά το Πάσχα. Επίσης, να αναφέρω πως ταυτόχρονα με τη βοήθεια του κου Φωτόπουλου προσπαθούσα κι εγώ να βοηθάω τον εαυτό μου (συν Αθηνά και χείρα κίνει δεν λένε;) κάνοντας εντατική γυμναστική, συγκεκριμένη διατροφή για το θυρεοειδή, ασκήσεις χαλάρωσης, μιλώντας σε ψυχολόγο και κάνοντας πολλές προσευχές! Η πίστη στο Θεό δίνει δύναμη και πίστη στον εαυτό μας! Κύριε Φωτόπουλε ευχαριστώ για όλα! (Δανάη Βουτσιλά).
Αγγέλα Μυλωνά (Λάρνακα Κύπρος): Ευχαριστούμε κύριε Φωτόπουλε για την βοήθεια που μας προσφέρεις.. χάρη σε σας ο γιος μου ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό το αλλεργικό άσθμα και έκζεμα που είχε.. 1 χρόνο τώρα δεν χρησιμοποιούμε πια σπρέι και κορτιζονούχες κρέμες ..είμαι σίγουρη ότι και σε αυτήν την συνεδρία που θα έχουμε θα λύσουμε το πρόβλημα μας !!
‎ Lukiana Papadopoulou Iacovou‎ (Κυπρος) : «Αγαπητέ Κύριε Φωτόπουλε, σας ευχαριστώ για την παρουσία σας και την αγάπη σας. Είστε ευλογημένος γιατί έχετε χάρισμα να βοηθάτε τον άνθρωπο σε σωματικό και πνευματικό επιπεδο. Πραγματικά, μια προσωπική συνεδρία μαζί σας ήταν αρκετή για ν’ απαλλαγώ από τις ενοχλητικές ημικρανίες που με ταλαιπωρούσαν. Σας συγχαίρω για την δουλειά σας και την έρευνα πάνω στην σωματική και ψυχική υγεία. Να είστε πάντα καλά εσείς και η οικογένεια σας! Καλή συνέχεια! Καλό έργο»!
Νάνση Δημητρίου: Κύριε Αλέξη Φωτόπουλε, σας γνώρισα το Πάσχα του 2016 και νιώθω για εσάς ευγνωμοσύνη και κάθε φορά που σας συναντάω νιώθω αγαλίαση. Με βοηθήσατε στο να εξαφανιστεί η κύστη που είχα στις ωοθήκες, παρόλο που με τα φάρμακα που έπαιρνα δεν μου έκαναν κάτι το ιδιαίτερο. Επίσης με βοηθήσατε να κόψω το κάπνισμα (που έκανα σχεδόν ένα πακέτο τη μέρα). Κάθε φορά που θα σας καλέσω στο τηλ είστε παρών. Με απέραντη αγάπη, Νάνση Δημητρίου
Αγγελική Πουλίμα Γλυνάτση: κύριε Αλέξη Φωτόπουλε είμαι η Αγγελική από την Κω που ήρθα με την κόρη μου, ήθελα να σας πω ότι μετά δύο ημέρες πήγα στο νοσοκομείο για εξετάσεις για την καρδιά μου που είχα αρρυθμίες την βρήκαν να λειτουργεί τέλεια, δεν το περίμεναν!!! Σήμερα έκανα εξετάσεις αίματος για τον θυρεοειδή που όπως σας είχα πει έπασχα από υπερθυρεοειδισμό, με μεγάλη χαρά και είδα ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι ο υπερθυρεοειδισμός δεν υπάρχει!!! Ναι πιστεύω σε σένα σε ευχαριστώ πολύ, σε ένα μήνα θα ξανάρθουμε σε ευχαριστώ και παλι.
Natalie Marolla:Σταμάτησαν οι αρρυθμίες που είχα στη καρδιά:
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αλέξη Φωτόπουλο που με βοηθήσε να ξαναβρώ το φως και την ΑΓΑΠΗ μου θύμησε ότι έχω μέσα μου Χριστό. Με τη θεραπεία του με γέμισε ενέργεια, φως, αγάπη και σταμάτησαν οι αρρυθμίες που είχα στη καρδιά. Πήρα τα βιβλία του: Έτσι Γίνεται το Θαύμα, το Μια ζωή Γεμάτη φως και το «Η Πηγή των Πάντων» και ακούω τα CD σχεδόν κάθε μέρα. Έχω αντιγράψει και τα 3 CD σε ένα mp3 και τα ακούω συνεχόμενα διαρκούν περίπου 4 ώρες, έχω τα ακουστικά στα αυτιά κάνοντας τις δουλιές μου ή όταν οδηγώ σε χαμηλή ένταση και έτσι το υποσυνειδητό μου λαμβάνει τις πληροφορίες που χρειάζετε για να επαναπρογραμματιστεί (Natalie Marolla - Κέρκυρα).
Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Φωτόπουλο που με βοήθησε πρώτα στην υγεία μου και μετά στη ψυχολογία μου που άλλαξε τελείως. Είμαι πολύ πιο χαρούμενη και ευδιάθετη. Είχα πρόβλημα με τη χολή μου και το θυρεοειδή αδένα και δεν το ήξερα. Σε ένα σεμινάριο που έγινε στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο του 2014, όταν ερωτηθήκαμε που πονάμε, ο κ. Φωτόπουλος μου είπε ότι έχω πρόβλημα με τη χολή και το θυρεοειδή. Το Σεπτέμβριο αρρώστησα, πήγα στο γιατρό και έκανα υπέρηχο και ανακάλυψα ότι είχα στη χολή μου πολλούς πολύποδες και κύστες. Έκανα δύο συνεδρίες με το κ. Φωτόπουλο και το Δεκέμβριο έκανα νέο υπέρηχο και δεν είχα πια πολύποδες και κύστες αλλά φάνηκε μια μεγάλη πέτρα. Ξέχασα να σας πω ότι μου είπε να πίνω χυμούς από μήλο, καρότο και παντζάρι και θα γίνω καλά. Κάνοντας μαλάξεις στο μεσημβρινό της χολής, μετά από ένα μήνα έκανα πάλι υπέρηχο και στη χολή βρέθηκε λάσπη και μια μικρή πετρούλα. Έσπασε η πέτρα και έγινε λάσπη. Συνεχίζω να τρώω και να πίνω αυτά που μου είπε και να κάνω μαλάξεις στο μεσημβρινό της χολής και περιμένω να καθαρίσει εντελώς η χολή μου (Γιαννακούλη Ιωάννα, Θεσσαλονίκη). 
Στο σεμινάριο θα έχετε όλοι την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε την αιτία των προβλημάτων σας, αλλά και να δείτε πρακτικά τον τρόπο που θα απαλλαγείτε από αυτά, όπως φαίνεται στα βίντεο:
www.afotopoulos.gr/οικοζην-αλέξης-φωτόπουλος/seminaria/Βιωματικό-σεμιναριο-πως-θα-κάνουμε-τη-ζωή-μας-ένα-Θαύμα-Ηράκλειο-Κρήτης-Μαίος-2015
www.afotopoulos.gr/οικοζην-αλέξης-φωτόπουλος/seminaria/Βιωματικό-σεμιναριο-πως-θα-κάνουμε-τη-ζωή-μας-ένα-Θαύμα-Θεσσαλονίκη-Μάρτιος-2015
www.afotopoulos.gr/οικοζην-αλέξης-φωτόπουλος/seminaria/Βιωματικο-σεμινάριο-πως-θα-κάνουμε-τη-ζωή-μας-ένα-θαύμα-Δήμος-Βριλήσσιων-1ο-μέρος
www.afotopoulos.gr/οικοζην-αλέξης-φωτόπουλος/seminaria/Βιωματικο-σεμινάριο-πως-θα-κάνουμε-τη-ζωή-μας-ένα-θαύμα-Δήμος-Βριλήσσιων-2ο-μέρος
Όποιος θέλει να με δει ιδιαιτέρως πρέπει από νωρίς να επικοινωνήσει μαζί μου στο facebook, email: alex-fotop@hotmail.com, 6977349766, 210 3387000.
Πείτε κι εσείς όπως Αριστοτέλης "Κύριε Φωτόπουλε καλησπέρα σας, είμαι ο Αριστοτέλης θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που με βοηθήσατε δίνοντας φως στην ζωή μου. Νοιώθω ότι πετάω
ή ο Κωνσταντίνος είμαι από Λεμεσό, πραγματικά τα CD σας με βοήθησαν πάρα πολύ, νιώθω πολύ ήρεμος, η μύτη μου άνοιξε, τελείωσαν οι αλλεργίες και το άσμα έφυγε κατά 95%. Και πάλι σας ευχαριστώ τα λέμε σύντομα.
Ή η Έλενα Καρύδα: κ. Φωτοπουλε ......αυτό που εισέπραξα από τα σεμινάρια σας είναι ότι τώρα πια ζω με απόλυτη ηρεμία, πίστη και εμπιστοσύνη στον εαυτό μου.
Ζω, σαν να έχουν λυθεί ολα μου τα προβλήματα. Αν μπορούσαμε να καταλάβουμε όλοι, ότι μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε μόνοι μα, από κάθε ασθένεια μόνο με την αγάπη και την εμπιστοσύνη στο Θεό μας,
Σας ευχαριστώ για τα υπέροχα βιβλία και τις πολύτιμες συμβουλές σας και σας εύχομαι πάντα να βοηθάτε όσους το έχουν ανάγκη.
Παρασκευή Μπασδάνη: Είναι απίστευτο αυτό που βιώσαμε μαζί σας κύριε Φωτόπουλε, στα σεμινάρια στη Θεσσαλονίκη τόσο προσιτός, τόσο ανθρώπινος. Αυτό που έκανε εντύπωση είναι ότι θέλατε όλοι να γίνουν καλά να σταματήσουν τη φθορά στα σώματά τους και να χαρούν τη ζωή τους, γεμάτοι υγεία και ελευθερία, απελευθερωμένοι από τις αρνητικές πεποιθήσεις, σας ευχαριστώ πολύ !!!!!!!!!!!!!!!!
Ιωάννα Κατσάνου: Είσαστε υπέροχος κύριε Αλέξη καθώς και χαρισματικός, στο σεμινάριο σας στον Ιανό, μου δώσατε φως και πήρατε τον πόνο από τον αυχένα και την πλάτη και τη μέση μου.
Είμαι πάντα δίπλα σας και στη διάθεση σας για να πετάξουμε από υγεία και χαρά.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, και να πετάξετε από υγεία και χαρά, θα μυηθείτε στην αγάπη, θα αντιληφθείτε βιωματικά την απελευθέρωση των αρνητικών συναισθημάτων, την απελευθέρωση από το εγώ και θα συνειδητοποιήσετε την πραγματική, πνευματική, απείρων δυνατοτήτων διάσταση σας.
Με άπειρη, χωρίς όρους αγάπη
Αλέξης Φωτόπουλος 
Συγγραφέας - Spiritual Healer
τηλ: 6977349766, 6909193329, www.afotopoulos.gr email:alex-fotop@hotmail.com Facebook: Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος ή Alexios Fotopoulos-b, ομάδες: "Έτσι Γίνεται το Θαύμα, "Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως", «Ζωή Γεμάτη Φως».

http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia
Γράμματα Αναγνωστών Μαρτυρίες ασθενών που αυτοθεραπέυτηκαν!

Γραφτείτε στο Newsletter