Menu
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.
Ανακοινωσεις

Κύπρος Βιωματικά Σεμινάρια 00306977349766 «Πως θα κάνουμε τη Ζωή μας ένα θαύμα!» από 16/10/ 99717943 Λάρνακα: Δευτέρα 22 Οκτώβρη 19:00-22:00 Les Palmiers

19
Οκτ
2018

19 Οκτώβριος 2018 19:00 - 22:00

Larnaka Evathias Pieridou, Larnaca 6023, CyprusΚύπρος Βιωματικά Σεμινάρια 00306977349766 «Πως θα κάνουμε τη Ζωή μας ένα θαύμα!» από 16/10/ 99717943 Λάρνακα: Δευτέρα 22 Οκτώβρη 19:00-22:00 Les Palmiers

Κύπρος  Βιωματικά  Σεμινάρια  00306977349766

«Πως θα κάνουμε τη Ζωή μας ένα θαύμα!» από 16/10/ 99717943

Λευκωσία: Τετάρτη 17/10 18-21:00, Starbucks φώτα Gabriilidi

Λεμεσός: Παρασκευή 19 Οκτώβρη 18:00-22:00 Pefkos Hotel

Λάρνακα: Δευτέρα 22 Οκτώβρη 19:00-22:00 Les Palmiers

Ελάτε να απαλλαγείτε από όλα τα προβλήματα σας.

Είσοδος Ελεύθερη (Καλείστε  όλοι να αφήνετε κάτι για να καλύψω

το  κόστος της αίθουσας, διαμονής, και μεταφοράς)

Όποιος θέλει να με συναντήσει ιδιαιτέρως μπορεί να επικοινωνεί από τώρα μαζί μου στο 6977349766 και από 16 Οκτώβρη 2018 στο 99717943

Στο βιωματικό σεμινάριο θα έχετε όλοι την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε την αιτία όλων των προβλημάτων υγείας σας, των σχέσεων και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον τρόπο που θα απαλλαγείτε από αυτά.

Στο σεμινάριο μου θα δοθούν σαφείς  πλήρεις οδηγίες (οι οποίες υπάρχουν  και στα βιβλία μου αλλά και δωρεάν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr) για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα  στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.

(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε και ιδίως του καρκίνου θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Προϋπόθεση όμως για να σας μείνουν ολα αυτά που θα ακούσετε και θα δείτε πρακτικά στο σεμινάριο είναι να έχετε τα τρία βιβλία μου τα οποία σας δίδονται με μεγάλη έκπτωση, διότι είναι το σύγγραμμα, οι σημειώσεις για να συγκρατήσετε και εφαρμόσετε όλη την ύλη των σεμιναρίων, που σας βοηθούν να εντοπίσετε την αιτία και να λύσετε κάθε πρόβλημα που έχετε, αλλά κυρίως με τα cd που περιέχουν σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητό σας.

Ελάτε να απαλλαγείτε από όλα τα προβλήματα σας.

     «Κε Φωτόπουλε, παραβρέθηκα για πρώτη φορά στο 3ημερο κατάμεστο σεμινάριο σας στο Hilton και νιώθουμε ευγνώμων για αυτό.
Ακόμη νιώθω την ενέργεια των χεριών σας. Επίσης θέλω να σας πω ότι όλοι από την πρώτη ημέρα έως και σήμερα βιώνουμε θετικές ενεργειακές αλλαγές που έχουν συμβεί μετά από όσα με απλότητα, γνώση και ανιδιοτελή αγάπη, μας χαρίσατε, μοιραστήκατε και διδάξατε. Αλήθεια έχετε χάρισμα, πνεύμα, σώμα και ψυχή και εύχομαι να γνωρίσει όλος ο κόσμος τι προσφέρεται!!!! Σας ευχαριστώ πολύ, όπως επίσης, σας ευχαριστώ που τσαλακωθήκατε μπροστά μας, σας ευχαριστώ για την απλότητα σας, την αμεσότητα του λόγου σας το από καρδιάς χαμόγελο σας...για την γραβάτα που δεν φορέσατε και για τα παπούτσια που βγάλατε... για την ένωση ,την βοήθεια, την αγάπη, το νοιάξιμο και την ζεστασιά που ανεξαιρέτως αγκαλιάζεται τον συνάνθρωπο...Πραγματικά .μόνο.....Έτσι γίνεται το θαύμα! ...μέσα από την Αγάπη» (Nalini Maria Spatharaki).

      «Με τα βιβλία του Αλέξη Φωτόπουλου θεράπευσα τις αυξημένες τιμές του θυρεοειδή μου. Στις 11/5/2018 τον συνάντησα στα Χανιά για μια προσωπική συνεδρία θεραπείας και ήταν μια μαγική εμπειρία απελευθέρωσης, ενθύμησης, λύτρωσης. Τον ευχαριστώ και ανυπομονώ να ξαναγευτώ την εμπειρία μιας τέτοιας υπέροχης θεραπείας!!!» (Μαρία Πρωιμάκη Κρήτη).

 «Ταλαιπωρούμουν από τον Νοέμβριο του 2015 με πόνους και ακινησία εξαιτίας του αριστερού μου ποδιού (ένα ρωγμώδες κάταγμα Ισχίου, Ισχιαλγία από κύστη στο μεσοσπονδύλιο δίσκο και χονδροπάθεια στο γόνατο!!!!!!!!!!!!!3 σε 1!!!!!!!!!!!). Μπήκα στην αίθουσα του σεμιναρίου με δύο πατερίτσες και πολύ πόνο στο πόδι μου. Ο κ. Φωτόπουλος αφού με ρώτησε τι έχω πάθει με έβαλε να καθίσω δίπλα του και άρχισε την θεραπεία τάχιστα. Με πιέσεις στα κατάλληλα ενεργειακά σημεία, με τα φωτισμένα χέρια του που μου έδωσαν ενέργεια και πήραν όλα τα αρνητικά συναισθήματα και τα μπλοκαρίσματα που είχαν συσσωρευθεί πάνω μου, με την διάχυτη αγάπη που σου μεταφέρει ενώ μιλάει, δεν ξέρω τι άλλο να πω , αλλά ΞΕΡΩ ότι έφυγα με ένα πολύ ελαφρύτερο πόδι , με ηρεμία, αισιοδοξία , ενέργεια και χαρά στο πρόσωπό μου. "Έφυγα ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! Από την επόμενη μέρα χρησιμοποιούσα μόνο μια πατερίτσα , δεν ένοιωθα πόνο καθόλου στο γόνατό μου και γενικά είχα μια πολύ καλή διάθεση , ΔΥΝΑΜΗ και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!!!!!!!! Ασχολήθηκε με τον καθένα μας προσωπικά κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, με αγάπη και διάθεση να μας μεταφέρει τις γνώσεις του και να μας βοηθήσει όλους !!!!! και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ!!!!!!Διαβάζοντας το τρίτο βιβλίο του κ.Φωτόπουλου αισθανόμουν γαλήνη , ηρεμία, αγάπη, ευγνωμοσύνη ,επαφή με τον εσωτερικό εαυτό μου και όλα μέσα μου να αλλάζουν …… Ακούω το CD και προσπαθώ να αναπρογραμματίσω τον εγκέφαλό μου....»  (Μαρία Παπαλέξη).

    Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κύριο Φωτόπουλο για τη βοήθεια του και τη θετική του ενέργεια! Παρακολούθησα περίπου 6-8 ομαδικές συνεδρίες που πραγματοποιεί στο χώρο του και 1 δίωρη ατομική συνεδρία.

Το πρόβλημά μου ήταν οι κρίσεις πανικού και ο θυρεοειδής (υπό) που με ταλαιπώρησαν για αρκετούς μήνες τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Έκανα αρκετές ιατρικές εξετάσεις και ταλαιπωρήθηκα πολύ μέχρι να αποκλείσω άλλες πιθανές ασθένειες και να ονομάσω εν τέλει τα προβλήματά μου.

Ο κύριος Φωτόπουλος με έκανε να καταλάβω ότι πηγή όλων των ασθενειών μας είναι το άγχος κι ο θυμός! Οι ασθένειες είναι για μένα απλώς τα συμπτώματα μιας ψυχής που νοσεί. Αν γιατρευτεί η ψυχή εξαφανίζονται και τα σωματικά προβλήματα. Μετά τη δίωρη γεμάτη φως ατομική συνεδρία που έκανα περίμενα να αισθανθώ αμέσως καλύτερα. Παρόλα αυτά είδα τη βελτίωση στο σώμα μου και στην ψυχή μου μετά από περίπου δύο ημέρες. Το επισημαίνω αυτό για να μην απογοητευτεί κάποιος περιμένοντας αποτελέσματα από το πρώτο λεπτό.

Περίπου μια-δύο εβδομάδες μετά την ατομική συνεδρία έκανα ξανά εξετάσεις για το θυρεοειδή και το αποτέλεσμα; Οι τιμές φυσιολογικές!

Είχε εξαφανιστεί! Όπως και οι κρίσεις πανικού μειώθηκαν αισθητά μετά το Πάσχα. Επίσης, να αναφέρω πως ταυτόχρονα με τη βοήθεια του κου Φωτόπουλου προσπαθούσα κι εγώ να βοηθάω τον εαυτό μου (συν Αθηνά και χείρα κίνει δεν λένε;) κάνοντας εντατική γυμναστική, συγκεκριμένη διατροφή για το θυρεοειδή, ασκήσεις χαλάρωσης, μιλώντας σε ψυχολόγο και κάνοντας πολλές προσευχές! Η πίστη στο Θεό δίνει δύναμη και πίστη στον εαυτό μας! Κύριε Φωτόπουλε ευχαριστώ για όλα!  (Δανάη Βουτσιλά).

    «Κ. Φωτόπουλε, θέλω να σας ευχαριστήσω που με βοηθήσατε και θέλω να γίνει γνωστό, πόση βοήθεια μποροῦμε να πάρουμε απο τα βιβλία σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»,  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων», και από τις  θεραπείες που κάνετε, όταν όντως νιώσουμε ότι είμαστε ίδια ουσία με τον Θεό, με ότι υπάρχει στο σύμπαν,  και να αντιληφθούμε πόση δύναμη έχουμε.

Τότε μόνο μπορούμε να εξηγήσουμε πως γίνεται η αυτοθεραπεία σε συνδυασμό με ένα σωστό θεραπευτή που έχει γνώσεις και πίστη στον Θεό..

Η διάγνωση  στο δικό μου πρόβλημα υγείας  είναι  αχαλασία οισοφάγου. Τα συμπτώματα της αχαλασίας με ταλαιπωρούσαν εδώ και ένα χρόνο. Είχα εντοπίσει όμως ότι έχουν άμεση σχέση με το συναίσθημα, το άγχος, τον θυμό. Για αυτό και αρνήθηκα να κάνω το χειρουργείο που προτάθηκε απο τους ιατρούς. Χρειάστηκε μια μόνο συνεδρία και στην συνέχεια  η ανάγνωση του  βιβλίου σας (έτσι γίνεται το θαύμα) για να λέω σήμερα μετά απο ένα μήνα  ότι είμαι καλά, δεν πονάω και ότι  η υγεία μου εξαρτάται  απο την τοποθέτηση μου και την συνειδητότητα μου. 

Ευχαριστώ τον Θεό  που σας συνάντησα στον σωστό χρόνο, για να μπορέσω να αντιμετωπίσω τα προβλήματα ψυχής και σώματος» (Τασούλα Ζαχαριουδάκη, Χανιά Κρήτη).

    Αγγέλα Μυλωνά (Λάρνακα Κύπρος): Ευχαριστούμε κύριε Φωτόπουλε για την βοήθεια που μας προσφέρεις.. χάρη σε σας ο γιος μου ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό το αλλεργικό άσθμα και έκζεμα που είχε.. 1 χρόνο τώρα δεν χρησιμοποιούμε πια σπρέι και κορτιζονούχες κρέμες ..είμαι σίγουρη ότι και σε αυτήν την συνεδρία που θα έχουμε θα λύσουμε το πρόβλημα μας !!
    Lukiana Papadopoulou Iacovou‎ (Κυπρος) : «Αγαπητέ Κύριε Φωτόπουλε, σας ευχαριστώ για την παρουσία σας και την αγάπη σας. Είστε ευλογημένος γιατί έχετε χάρισμα να βοηθάτε τον άνθρωπο σε σωματικό και πνευματικό επιπεδο. Πραγματικά, μια προσωπική συνεδρία μαζί σας ήταν αρκετή για ν’ απαλλαγώ από τις ενοχλητικές ημικρανίες που με ταλαιπωρούσαν. Σας συγχαίρω για την δουλειά σας και την έρευνα πάνω στην σωματική και ψυχική υγεία. Να είστε πάντα καλά εσείς και η οικογένεια σας! Καλή συνέχεια! Καλό έργο»!
Νάνση Δημητρίου: Κύριε Αλέξη Φωτόπουλε, σας γνώρισα το Πάσχα του 2016 και νιώθω για εσάς ευγνωμοσύνη και κάθε φορά που σας συναντάω νιώθω αγαλίαση. Με βοηθήσατε στο να εξαφανιστεί η κύστη που είχα στις ωοθήκες, παρόλο που με τα φάρμακα που έπαιρνα δεν μου έκαναν κάτι το ιδιαίτερο. Επίσης με βοηθήσατε να κόψω το κάπνισμα (που έκανα σχεδόν ένα πακέτο τη μέρα). Κάθε φορά που θα σας καλέσω στο τηλ είστε παρών. Με απέραντη αγάπη, Νάνση Δημητρίου
     Αγγελική Πουλίμα Γλυνάτση: κύριε Αλέξη Φωτόπουλε είμαι η Αγγελική από την Κω που ήρθα με την κόρη μου, ήθελα να σας πω ότι μετά δύο ημέρες πήγα στο νοσοκομείο για εξετάσεις για την καρδιά μου που είχα αρρυθμίες την βρήκαν να λειτουργεί τέλεια, δεν το περίμεναν!!! Σήμερα έκανα εξετάσεις αίματος για τον θυρεοειδή που όπως σας είχα πει έπασχα από υπερθυρεοειδισμό, με μεγάλη χαρά και είδα ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι ο υπερθυρεοειδισμός δεν υπάρχει!!! Ναι πιστεύω σε σένα σε ευχαριστώ πολύ, σε ένα μήνα θα ξανάρθουμε σε ευχαριστώ και παλι.
     Natalie Marolla:Σταμάτησαν οι αρρυθμίες που είχα στη καρδιά:
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αλέξη Φωτόπουλο που με βοηθήσε να ξαναβρώ το φως και την ΑΓΑΠΗ μου θύμησε ότι έχω μέσα μου Χριστό. Με τη θεραπεία του με γέμισε ενέργεια, φως, αγάπη και σταμάτησαν οι αρρυθμίες που είχα στη καρδιά. Πήρα τα βιβλία του: Έτσι Γίνεται το Θαύμα, το Μια ζωή Γεμάτη φως και το «Η Πηγή των Πάντων» και ακούω τα CD σχεδόν κάθε μέρα. Έχω αντιγράψει και τα 3 CD σε ένα mp3 και τα ακούω συνεχόμενα διαρκούν περίπου 4 ώρες, έχω τα ακουστικά στα αυτιά κάνοντας τις δουλιές μου ή όταν οδηγώ σε χαμηλή ένταση και έτσι το υποσυνειδητό μου λαμβάνει τις πληροφορίες που χρειάζετε για να επαναπρογραμματιστεί (Natalie Marolla - Κέρκυρα).

    Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Φωτόπουλο που με βοήθησε πρώτα στην υγεία μου και μετά στη ψυχολογία μου που άλλαξε τελείως. Είμαι πολύ πιο χαρούμενη και ευδιάθετη. Είχα πρόβλημα με τη χολή μου και το θυρεοειδή αδένα και δεν το ήξερα. Σε ένα σεμινάριο που έγινε στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο του 2014, όταν ερωτηθήκαμε που πονάμε, ο κ. Φωτόπουλος μου είπε ότι έχω πρόβλημα με τη χολή και το θυρεοειδή. Το Σεπτέμβριο αρρώστησα, πήγα στο γιατρό και έκανα υπέρηχο και ανακάλυψα ότι είχα στη χολή μου πολλούς πολύποδες και κύστες. Έκανα δύο συνεδρίες με το κ. Φωτόπουλο και το Δεκέμβριο έκανα νέο υπέρηχο και δεν είχα πια πολύποδες και κύστες αλλά φάνηκε μια μεγάλη πέτρα. Ξέχασα να σας πω ότι μου είπε να πίνω χυμούς από μήλο, καρότο και παντζάρι και θα γίνω καλά. Κάνοντας μαλάξεις στο μεσημβρινό της χολής, μετά από ένα μήνα έκανα πάλι υπέρηχο και στη χολή βρέθηκε λάσπη και μια μικρή πετρούλα. Έσπασε η πέτρα και έγινε λάσπη. Συνεχίζω να τρώω και να πίνω αυτά που μου είπε και να κάνω μαλάξεις στο μεσημβρινό της χολής και περιμένω να καθαρίσει εντελώς η χολή μου  (Γιαννακούλη Ιωάννα, Θεσσαλονίκη).

      Στο σεμινάριο θα έχετε όλοι την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε την αιτία των προβλημάτων σας, αλλά και να δείτε πρακτικά τον τρόπο που θα απαλλαγείτε από αυτά, όπως φαίνεται στα βίντεο:

www.afotopoulos.gr/οικοζην-αλέξης-φωτόπουλος/seminaria/Βιωματικό-σεμιναριο-πως-θα-κάνουμε-τη-ζωή-μας-ένα-Θαύμα-Ηράκλειο-Κρήτης-Μαίος-2015

www.afotopoulos.gr/οικοζην-αλέξης-φωτόπουλος/seminaria/Βιωματικό-σεμιναριο-πως-θα-κάνουμε-τη-ζωή-μας-ένα-Θαύμα-Θεσσαλονίκη-Μάρτιος-2015

www.afotopoulos.gr/οικοζην-αλέξης-φωτόπουλος/seminaria/Βιωματικο-σεμινάριο-πως-θα-κάνουμε-τη-ζωή-μας-ένα-θαύμα-Δήμος-Βριλήσσιων-1ο-μέρος

www.afotopoulos.gr/οικοζην-αλέξης-φωτόπουλος/seminaria/Βιωματικο-σεμινάριο-πως-θα-κάνουμε-τη-ζωή-μας-ένα-θαύμα-Δήμος-Βριλήσσιων-2ο-μέρος

Όποιος θέλει να με δει ιδιαιτέρως πρέπει από νωρίς να επικοινωνήσει μαζί μου στο facebook, email: [email protected], 6977349766, 210 3387000.

    Πείτε κι εσείς όπως Αριστοτέλης "Κύριε Φωτόπουλε καλησπέρα σας, είμαι ο Αριστοτέλης θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που με βοηθήσατε δίνοντας φως στην ζωή μου. Νοιώθω ότι πετάω

    ή ο Κωνσταντίνος είμαι από Λεμεσό, πραγματικά τα CD σας με βοήθησαν πάρα πολύ, νιώθω πολύ ήρεμος, η μύτη μου άνοιξε, τελείωσαν οι αλλεργίες και το άσμα έφυγε κατά 95%. Και πάλι σας ευχαριστώ τα λέμε σύντομα.

     Ή η Έλενα Καρύδα: κ. Φωτοπουλε ......αυτό που εισέπραξα από τα σεμινάρια σας  είναι ότι τώρα πια ζω με απόλυτη ηρεμία, πίστη και εμπιστοσύνη στον εαυτό μου.

Ζω, σαν να έχουν λυθεί ολα μου τα προβλήματα. Αν μπορούσαμε να καταλάβουμε όλοι, ότι μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε μόνοι μα, από κάθε ασθένεια μόνο με την αγάπη και την εμπιστοσύνη στο Θεό μας,

Σας ευχαριστώ για τα υπέροχα βιβλία και τις πολύτιμες συμβουλές σας και σας εύχομαι πάντα να βοηθάτε όσους το έχουν ανάγκη.

     Παρασκευή Μπασδάνη: Είναι απίστευτο αυτό που βιώσαμε μαζί σας κύριε Φωτόπουλε, στα σεμινάρια στη Θεσσαλονίκη τόσο προσιτός, τόσο ανθρώπινος. Αυτό που έκανε εντύπωση είναι ότι θέλατε όλοι να γίνουν καλά να σταματήσουν τη φθορά στα σώματά τους και να χαρούν τη ζωή τους, γεμάτοι υγεία και ελευθερία, απελευθερωμένοι από τις αρνητικές πεποιθήσεις, σας ευχαριστώ πολύ !!!!!!!!!!!!!!!!

Ιωάννα Κατσάνου: Είσαστε υπέροχος κύριε Αλέξη καθώς και χαρισματικός, στο σεμινάριο σας στον Ιανό, μου δώσατε φως και πήρατε τον πόνο από τον αυχένα και την πλάτη και τη μέση μου.

     Δώρα Αγγελίδου: Ένα βιωματικό σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη, γεμάτο φως η τενοντίτιδα μου, που με ταλαιπωρούσε 13 χρόνια έφυγε, νιώθω ανάλαφρη νοιώθω τέλεια, ευχαριστώ πολύ, να είστε πάντα καλά κ. Αλέξη Φωτόπουλε !!!!!!!!!!!! μετά απεριόριστης εκτίμησης

    Σοφία Ελευθερίου: «Έχω έρθει και σε άλλα βιωματικά σεμινάρια. Αυτό που είδα όμως χθες στο The Μall ήταν εσάς κ. Αλέξη να εκπέμπετε μια απαράμιλλη γλύκα, μια ομορφιά και κάθε φορά που μιλούσατε για αγάπη νόμιζα ότι μας αγκαλιάζατε όλους. Δε χόρταινα να σας κοιτάω και να σας ακούω. Ήσασταν πιο ταπεινός και πιο κοντά μας από ποτέ. Το μήνυμα της αγάπης άνευ όρων, της επαφής με το Θεό, και της δυνατότητας να αυτοθεραπευτούμε πρέπει να κάνει το γύρο του κόσμου. Ευχαριστώ ταπεινά για όλη σας τη βοήθεια. Ευχαριστώ που με βοηθάτε να φύγω από τον κόσμο των ψευδαισθήσεων και να μπω στον κόσμο των άπειρων δυνατοτήτων. Να είστε καλά και να συνεχίζετε με άπειρη δύναμη!».

Υπάρχουν 60 σελίδες με παρόμοια σχόλια σας που μπορώ να τα στείλω σε όποιον επιθυμεί.

    Μπορείτε να απαλλαγείτε από όλα τα προβλήματα σας (υγείας, σχέσεων, οικονομικά) ακολουθώντας τα εξής βήματα:

1. Μύηση στην αγάπη χωρίς όρους. Βλέποντας τα μάτια ενός ανθρώπου που διακατέχεται από αγάπη χωρίς όρους, στα μάτια του βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε πραγματικά. Τα χέρια ενός ανθρώπου που διακατέχεται από αγάπη χωρίς όρους, βγάζουν φωτόνια με την πληροφορία της ενότητας των πάντων (σύμφωνα με τον William Tiller καθηγητή του Stanford University) και αισθανόμαστε ασφαλείς, και σιγά σιγά αλλάζουμε τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας και τους άλλους

2. Η βαθύτερη και μονιμότερη μύηση στην αγάπη επιτυγχάνεται με την βοήθεια και τη φώτιση του Αγίου Πνεύματος που είναι η πραγματική σύνδεση με τον Δημιουργό μας. Είναι το Πνεύμα του Θεού που μας γεμίζει φως μας κάνει και αισθανόμαστε την ενότητα των πάντων, την ασφάλεια, την γαλήνη ότι είμαστε στα χέρια του Δημιουργού. Χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε ότι εδώ στο χωροχρόνο τα πάντα είναι σκιές, αντίγραφα του πραγματικού μας εαυτού πού είναι ενωμένος με την Πηγή μας. Μόνο με τα μυστήρια η ψυχή μας συνδέεται με τον Πατέρα με τον Κύριο και λαμβάνει άπειρη φώτιση, δύναμη, αγάπη ασφάλεια. Το Άγιο Πνεύμα το οποίο λαμβάνουμε με την συμμετοχή μας στα μυστήρια και τις τελετές της θρησκείας μας κι όταν ακολουθούμε το λόγο του Κυρίου, που είναι οι προδιαγραφές του Δημιουργού μας. Με την εξομολόγηση καθαρίζουμε από κάθε αμαρτία το αστρικό μας σώμα απαλλάσσεται από κάθε ψεγάδι και ενδύεται και δονείται στις συχνότητες του φωτός και της υπέρτατης αγάπης που μας δίνει ο Κύριος στο μυστήριο της Θείας Κοινωνίας. Η απαλλαγή μας από κάθε αρνητική σκεπτομορφή που δημιουργείται από τα αρνητικά βιώματα στη ζωή μας, καθώς και εισαγωγή μας στον κόσμο του φωτός, της υπέρτατης μύησης στην αγάπη που λαμβάνουμε με τη θεία κοινωνία στέλνει την ψυχή μας (που αποτελείται από το αστρικό, το αιθερικό, το ουράνιο και το κεθερικό σώμα) κατευθείαν στο Παράδεισο όταν φύγουμε από το χωροχρόνο. Αν συνειδητοποιούσαμε τι πραγματικά μας προσφέρουν τα μυστήρια της εξομολόγησης και της Θείας Κοινωνίας δεν θα κάναμε τίποτα άλλο, παρά να εξομολογούμαστε και να κοινωνάμε συνεχώς, διότι η δύναμη, η ασφάλεια, η πληρότητα και η αγάπη που αισθανόμαστε είναι απερίγραπτη. Αυτοί που το κάνουν και δεν το αισθάνονται το κάνουν τυπικά, έχουν κλειστή την καρδιά τους και δεν έχουν μυηθεί στην αγάπη. Μπορώ να σας βοηθήσω στην μύηση αυτή, με τις εκπομπές μου που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr

και με τα σχεδόν δωρεάν σεμινάρια που κάνω παντού.

3. Χρειάζεται να επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητο μας, διότι το 90% των πληροφοριών που έχει και αποτελούν το φίλτρο που βλέπουμε την πραγματικότητα μας προέρχεται από την σύλληψη μας έως την ηλικία των έξη ετών. Τότε ο εγκέφαλος είναι σε υποσυνείδητη κατάσταση απορροφά και επεξεργάζεται 2,000,000 ψηφία το δευτερόλεπτο, ενώ στη συνειδητή κατάσταση μόνο 40 ψηφία και το σημαντικότερο στην ηλικία από την σύλληψη έως έξη ετών δεν έχει αναπτυχθεί ο πνευματικός εγκέφαλος και λαμβάνουμε για πραγματικότητα ότι βλέπουμε ή ακούμε. Κατ’ αυτό τον τρόπο λαμβάνουμε για απόρριψη την διαμάχη, την απουσία ή την αυστηρότητα των δικών μας. Ακούγοντας τα cd από τα βιβλία μου κάθε βράδυ όταν πέσουμε για ύπνο, όπου ο εγκέφαλος μας πέφτει σε υποσυνείδητη κατάσταση επαναπρογραμματίζουμε το υποσυνείδητό μας, σβήνουμε τα περιοριστικά μας πιστεύω και στη θέση τους βάζουμε θετικότατες εκφράσεις που ονομάζουμε Alphamatics.

4. Ο άνθρωπος είναι ενέργεια η οποία βγαίνει από βρύσες που ονομάζουμε ενεργειακά κέντρα  και κυκλοφορεί σε ποτάμια που ονομάζουμε μεσημβρινούς. Όταν βιώνουμε αρνητικά συναισθήματα τα ενεργειακά κέντρα και οι ενεργειακοί μεσημβρινοί μπλοκάρονται. Ξεμπλοκάρουμε τα ενεργειακά κέντρα και του ενεργειακούς μεσημβρινούς που είναι τα ποτάμια με την ενέργεια που μπλοκάρεται ανάλογα το συναίσθημα που έχουμε. Αν βιώνουμε θυμό μπλοκάρεται ο μεσημβρινός του ύπατος και της χολής τον οποίο τον ξεμπλοκάρουμε με τις οδηγίες που σας αναγράφουμε στο βιβλίο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως».

Η λύση για όλα τα προβλήματα μας είναι η αγάπη χωρίς όρους, είναι ο κώδικάς που μας κάνει να αισθανόμαστε την ενότητα των πάντων και να αισθανόμαστε ασφαλείς, μας βγάζει από το φθαρτό, και μας πηγαίνει στο άφθαρτο, μας κάνει όμοιους με τον Πατέρα μας, δημιουργούς να μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, να κάνουμε θαύματα.

Είμαι δίπλα σας να σας μυήσω στην αγάπη και να βοηθήσω να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα και τα περιοριστικά πιστεύω, που είναι τα βαρίδια που μας εμποδίζουν τη ζωή. Με τα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και  «Η Πηγή των Πάντων», τα οποία σας αλλάζουν πραγματικά τη ζωή, στα βιβλία αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για την απενεργοποίηση των αρνητικών συναισθημάτων όπως: Ξεμπλοκάρισμα μεσημβρινών, EFT, Healing Code, Emotional Code Acupressure, ρεφλεξολογία. Με τα cd που έχουν μέσα μπορείτε να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να απαλλαγείτε από όλα τα περιοριστικά πιστεύω, που σας προγραμμάτισαν χωρίς να σας ρωτήσουν όταν είσαστε μικροί. Υπάρχει πλήρης διατροφικός οδηγός για κάθε ασθένεια, για μακροζωία και ευεξία, οδηγός παρασκευής φύτρων.

Μεγάλη βοήθεια επίσης θα λάβετε επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα μουwww.afotopoulos.gr όπου θα βρείτε πάρα πολλά νέα άρθρα και όλες τις πρόσφατες εκπομπές μου.

Είμαι πάντα δίπλα σας και στη διάθεση σας για να πετάξουμε από υγεία και χαρά.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, και να πετάξετε από υγεία και χαρά, θα μυηθείτε στην αγάπη, θα αντιληφθείτε βιωματικά την απελευθέρωση των αρνητικών συναισθημάτων, την απελευθέρωση από το εγώ και θα συνειδητοποιήσετε την πραγματική, πνευματική, απείρων δυνατοτήτων διάσταση σας.

Με άπειρη, χωρίς όρους αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας - Spiritual Healer

τηλ: 6977349766, 6909193329,  www.afotopoulos.gr email:[email protected] Facebook: Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος ή Alexios Fotopoulos-b, ομάδες: "Έτσι Γίνεται το Θαύμα, "Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως", «Ζωή Γεμάτη Φως».

 

http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia

https://www.youtube.com/watch?v=woGDM_ckcKI&t=95

 


Γράμματα Αναγνωστών Μαρτυρίες ασθενών που αυτοθεραπέυτηκαν!

Γραφτείτε στο Newsletter