Menu
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.
Ανακοινωσεις

Βόλος Βιωματικό Σεμινάριο Ξενοδοχείο Κυψέλη στο ξενοδοχείο Κυψέλη Αγίου Νικολάου 1, Βόλος, 38221, Την Τετάρτη 24 Μαιου στιις !8:00 με 22:30

24
Μαϊ
2017

24 Μάιος 2017 18:00 - 25 Μάιος 2017 22:30

Agiou Nikolaou 1, Volos 382 21, Greece



Βόλος Βιωματικό Σεμινάριο Ξενοδοχείο Κυψέλη στο ξενοδοχείο Κυψέλη Αγίου Νικολάου 1, Βόλος, 38221, Την Τετάρτη 24 Μαιου στιις !8:00 με 22:30
Βόλος Βιωματικό Σεμινάριο Ξενοδοχείο Κυψέλη
στο ξενοδοχείο Κυψέλη Αγίου Νικολάου 1, Βόλος, 38221,
Την Τετάρτη 24 Μαιου στις 18:00 με 22:30
Πείτε: «Έφυγα άλλος άνθρωπος δυνατή και γεμάτη ενέργεια, μου δείξατε τον δρόμο να γίνω δυνατή και να αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους».
Είσοδος Ελεύθερη: Αλλα παρακλείστεόλοι να αφήνετεκάτιγια ν απληρωσουμε την αίθουσα στο ξενοδοχείο καθώς και για τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής μου.
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΌ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ 6977349766.
Στο βιωματικό σεμινάριο θα έχετε όλοι την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε την αιτία όλων των προβλημάτων υγείας σας, των σχέσεων και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον τρόπο που θα απαλλαγείτε από αυτά.
Στο σεμινάριο μου θα δοθούν σαφείς πλήρεις οδηγίες (οι οποίες υπάρχουν και στα βιβλία μου αλλά και δωρεάν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr) για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.
Μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, να βοηθήσετε, τα παιδία σας, να συνειδητοποιήσετε, γιατί τα παιδία σας έχουν προβλήματα στις σχέσεις τους και στην υγεία τους και πως μπορείτε να τα βοηθήσετε.
Μπορείτε να συνειδητοποιήσετε τι σας στερεί την χαρά, την ευτυχία στη ζωή σας και πως μπορείτε να ζήσετε υγιείς, χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι.
Ελάτε να απαλλαγείτε από όλα τα προβλήματα σας. Όπως η Μαρία Παπαλέξη και άλλοι πολλοί:
"Ταλαιπωρούμουν από τον Νοέμβριο του 2015 με πόνους και ακινησία εξαιτίας του αριστερού μου ποδιού (ένα ρωγμώδες κάταγμα Ισχίου, Ισχιαλγία από κύστη στο μεσοσπονδύλιο δίσκο και χονδροπάθεια στο γόνατο!!!!!!!!!!!!!3 σε 1!!!!!!!!!!!). Μπήκα στην αίθουσα του σεμιναρίου με δύο πατερίτσες και πολύ πόνο στο πόδι μου. Ο κ. Φωτόπουλος αφού με ρώτησε τι έχω πάθει με έβαλε να καθίσω δίπλα του και άρχισε την θεραπεία τάχιστα. Με πιέσεις στα κατάλληλα ενεργειακά σημεία, με τα φωτισμένα χέρια του που μου έδωσαν ενέργεια και πήραν όλα τα αρνητικά συναισθήματα και τα μπλοκαρίσματα που είχαν συσσωρευθεί πάνω μου, με την διάχυτη αγάπη που σου μεταφέρει ενώ μιλάει, δεν ξέρω τι άλλο να πω , αλλά ΞΕΡΩ ότι έφυγα με ένα πολύ ελαφρύτερο πόδι , με ηρεμία, αισιοδοξία , ενέργεια και χαρά στο πρόσωπό μου. "Έφυγα ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! Από την επόμενη μέρα χρησιμοποιούσα μόνο μια πατερίτσα , δεν ένοιωθα πόνο καθόλου στο γόνατό μου και γενικά είχα μια πολύ καλή διάθεση , ΔΥΝΑΜΗ και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!!!!!!!! Ασχολήθηκε με τον καθένα μας προσωπικά κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, με αγάπη και διάθεση να μας μεταφέρει τις γνώσεις του και να μας βοηθήσει όλους !!!!! και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ!!!!!!Διαβάζοντας το τρίτο βιβλίο του κ.Φωτόπουλου αισθανόμουν γαλήνη , ηρεμία, αγάπη, ευγνωμοσύνη ,επαφή με τον εσωτερικό εαυτό μου και όλα μέσα μου να αλλάζουν …… Ακούω το CD και προσπαθώ να αναπρογραμματίσω τον εγκέφαλό μου.....“ (Μαρία Παπαλέξη).
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κύριο Φωτόπουλο για τη βοήθεια του και τη θετική του ενέργεια! Παρακολούθησα περίπου 6-8 ομαδικές συνεδρίες που πραγματοποιεί στο χώρο του και 1 δίωρη ατομική συνεδρία.
Το πρόβλημά μου ήταν οι κρίσεις πανικού και ο θυρεοειδής (υπό) που με ταλαιπώρησαν για αρκετούς μήνες τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Έκανα αρκετές ιατρικές εξετάσεις και ταλαιπωρήθηκα πολύ μέχρι να αποκλείσω άλλες πιθανές ασθένειες και να ονομάσω εν τέλει τα προβλήματά μου.
Ο κύριος Φωτόπουλος με έκανε να καταλάβω ότι πηγή όλων των ασθενειών μας είναι το άγχος κι ο θυμός! Οι ασθένειες είναι για μένα απλώς τα συμπτώματα μιας ψυχής που νοσεί. Αν γιατρευτεί η ψυχή εξαφανίζονται και τα σωματικά προβλήματα. Μετά τη δίωρη γεμάτη φως ατομική συνεδρία που έκανα περίμενα να αισθανθώ αμέσως καλύτερα. Παρόλα αυτά είδα τη βελτίωση στο σώμα μου και στην ψυχή μου μετά από περίπου δύο ημέρες. Το επισημαίνω αυτό για να μην απογοητευτεί κάποιος περιμένοντας αποτελέσματα από το πρώτο λεπτό.
Περίπου μια-δύο εβδομάδες μετά την ατομική συνεδρία έκανα ξανά εξετάσεις για το θυρεοειδή και το αποτέλεσμα; Οι τιμές φυσιολογικές!
Είχε εξαφανιστεί! Όπως και οι κρίσεις πανικού μειώθηκαν αισθητά μετά το Πάσχα. Επίσης, να αναφέρω πως ταυτόχρονα με τη βοήθεια του κου Φωτόπουλου προσπαθούσα κι εγώ να βοηθάω τον εαυτό μου (συν Αθηνά και χείρα κίνει δεν λένε;) κάνοντας εντατική γυμναστική, συγκεκριμένη διατροφή για το θυρεοειδή, ασκήσεις χαλάρωσης, μιλώντας σε ψυχολόγο και κάνοντας πολλές προσευχές! Η πίστη στο Θεό δίνει δύναμη και πίστη στον εαυτό μας! Κύριε Φωτόπουλε ευχαριστώ για όλα! (Δανάη Βουτσιλά).
Αναστασία Κόλαση: «Ο κύριος Φωτόπουλος έχει στα μάτια του τον Θεό. Περνάω κατάθλιψη εδώ και χρόνια και ενώ μπήκα στην προσωπική συνεδρία μη μπορώντας να σταματήσω να κλαίω βγήκα νοιώθοντας ανάλαφρη, σαν να έβγαλα την ψυχή μου στο φως!! Μου έκανε μαλάξεις στους μεσημβρινούς για την ανασφάλεια, τον φόβο, την θλίψη και ένιωσα σαν να έφυγε ένα τεράστιο βάρος από πάνω μου. Το επίθετό μου είναι Κόλαση και αν μπορώ να γίνω εγώ καλά τότε μπορούμε όλοι γιατί όλοι είμαστε το ίδιο!! Είναι τέλειο να αισθάνεται η ψυχή σου τέλεια, να αγαπάς όλο τον κόσμο. Όλες οι ψυχές γι’ αυτό ήρθαν στη γη. Τρέξτε στον κύριο Αλέξη να μάθετε πως να αγαπάτε να γίνετε ο καλύτερος σας εαυτός!!! Είμαι πολύ τυχερή και σίγουρη πως η ζωή μου θα αλλάξει. Τα δοκίμασα όλα πριν να οδηγηθώ στον κύριο Φωτόπουλο. Δεν αλλάζει τίποτα το νου μας και την ψυχή μας μόνο η αγάπη του Θεού! Κύριε Αλέξη Ευχαριστώ από την καρδιά μου. Είστε εδώ για να αλλάξετε τον κόσμο και το κάνετε. Να είστε πάντα θεοφώτιστος εσείς και η οικογένειά σας!!! Ανυπομονώ να αλλάξω και να το δουν όλοι να αλλάξουν και αυτοί! Με αγάπη και εκτίμηση, Αναστασία Κόλαση».
Αγγέλα Μυλωνά (Λάρνακα Κύπρος): Ευχαριστούμε κύριε Φωτόπουλε για την βοήθεια που μας προσφέρεις.. χάρη σε σας ο γιος μου ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό το αλλεργικό άσθμα και έκζεμα που είχε, ένα χρόνο τώρα, δεν χρησιμοποιούμε πια σπρέι και κορτιζονούχες κρέμες.
‎ Lukiana Papadopoulou Iacovou‎ (Λεμεσός) : «Αγαπητέ Κύριε Φωτόπουλε, σας ευχαριστώ για την παρουσία σας και την αγάπη σας. Είστε ευλογημένος γιατί έχετε χάρισμα να βοηθάτε τον άνθρωπο σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο. Πραγματικά, μια προσωπική συνεδρία μαζί σας ήταν αρκετή για ν’ απαλλαγώ από τις ενοχλητικές ημικρανίες που με ταλαιπωρούσαν. Σας συγχαίρω για την δουλειά σας και την έρευνα πάνω στην σωματική και ψυχική υγεία. Να είστε πάντα καλά εσείς και η οικογένεια σας! Καλή συνέχεια! Καλό έργο»!
Χριστίνα Μακράκη: Καλησπέρα σας!!! Είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο πριν ένα μήνα περίπου! Σας είπα ότι αντιμετώπιζα κρίσεις άγχους και φόβο μήπως αρρωστήσω ή πεθάνω. Έλαβα τα βιβλία σας, από τα οποία διάβασα αποσπασματικά γιατί νιώθω απίστευτα καλά μετά από αυτά τα λίγα που διάβασα! Προσευχηθήκατε για μένα και σας χιλιοευχαριστώ γι’ αυτό! Νιώθω ότι έγινε ένα θαυματάκι! Μην μας ξεχάσετε εδώ στο Ηρακλειο Κρήτης, ανυπομονώ να έρθετε να μας ξεμπλοκάρετε εντελώς! Να είστε πάντα καλά!!
Νάνση Δημητρίου: Κύριε Αλέξη Φωτόπουλε, σας γνώρισα το Πάσχα του 2016 και νιώθω για εσάς ευγνωμοσύνη και κάθε φορά που σας συναντάω νιώθω αγαλλίαση. Με βοηθήσατε στο να εξαφανιστεί η κύστη που είχα στις ωοθήκες, παρόλο που με τα φάρμακα που έπαιρνα δεν μου έκαναν κάτι το ιδιαίτερο. Επίσης με βοηθήσατε να κόψω το κάπνισμα (που έκανα σχεδόν ένα πακέτο τη μέρα). Κάθε φορά που θα σας καλέσω στο τηλ είστε παρών. Με απέραντη αγάπη, Νάνση Δημητρίου
Έλενα Τρίφτη: Να είσαι πρώτη όταν πρόκειται να ζήσεις την αγάπη.... αυτό με έμαθε ο Αλέξης Φωτόπουλος! Ήταν Θείο δώρο η συνάντηση μαζί του και θα είναι πια συνέχεια από εδώ και πέρα, γιατί έχει τη δύναμη, τη διάθεση και την ενέργεια και γω πια του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, να με βοηθήσει να αλλάξω τη ζωή μου. Με έκανε μόλις σε μια συνεδρία να θέλω να αγαπήσω τον εαυτό μου. Με την εσωτερική του δύναμη, τον εκρηκτικό του χαρακτήρα και την τεχνική του, αφύπνισε την συνείδησή μου. Πραγματικά τον ευγνωμονώ για την επιμονή και την υπομονή του. Την ανθρωπιά του!!!! ..Εγώ είμαι εδώ..... θα τα φτιάξουμε όλα..... δεν θα σε αφήσω..... θα είμαι κοντά σου όποτε θελήσεις και για όσο χρειαστεί..... δεν είσαι μόνη σου ....... Αλήθεια από πόσους ανθρώπους ακούμε σήμερα αυτές τις δηλώσεις εάν δεν έχουν κάποιο όφελος από εμάς; Ναι, ο Θεός μου τον έστειλε...... γιατί ΥΠΑΡΧΕΙ και μας ακούει και μας αγαπάει!!! Υπάρχει ένας μόνο όρος!!! Η ΠΙΣΤΗ για να μας φανερωθεί. Μας έδωσε την ελεύθερη βούληση, εμείς επιλέγουμε εάν θα του επιτρέψουμε να παρέμβει η όχι στις ζωές μας για να μας δείξει την αγάπη και τη φροντίδα του. Ο Αλέξης μου έδειξε μέσα σε μια συνεδρία να καταλάβω μέσα σε πόση απίστευτη ένταση ζούμε, τι ταλαιπωρία, κακοποίηση, αυτοκαταστροφή, ναι .... ναι όπως το λέω αυτοτραυματισμό, προκαλούμε με το πλήθος των ασθενειών που έχουμε φορτώσει το σώμα, το νου και την ψυχή μας. Γιατί άραγε δεν είμαστε καλά; Γιατί ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ!!! Λοιπόν μήπως ήρθε ή ώρα να μάθουμε την αγάπη εαυτού; ΝΑΙ.... ΕΓΩ ΑΛΕΞΗ ΛΕΩ ΝΑΙ!!!
Είμαι δίπλα σας να σας μυήσω στην αγάπη και να βοηθήσω να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα και τα περιοριστικά πιστεύω, που είναι τα βαρίδια που μας εμποδίζουν τη ζωή. Με τα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και «Η Πηγή των Πάντων», τα οποία σας αλλάζουν πραγματικά τη ζωή, στα βιβλία αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για την απενεργοποίηση των αρνητικών συναισθημάτων όπως: Ξεμπλοκάρισμα μεσημβρινών, EFT, Healing Code, Emotional Code Acupressure, ρεφλεξολογία. Με τα cd που έχουν μέσα μπορείτε να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να απαλλαγείτε από όλα τα περιοριστικά πιστεύω, που σας προγραμμάτισαν χωρίς να σας ρωτήσουν όταν είσαστε μικροί. Υπάρχει πλήρης διατροφικός οδηγός για κάθε ασθένεια, για μακροζωία και ευεξία, οδηγός παρασκευής φύτρων.
Μεγάλη βοήθεια επίσης θα λάβετε επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα μουwww.afotopoulos.gr όπου θα βρείτε πάρα πολλά νέα άρθρα και όλες τις πρόσφατες εκπομπές μου.
Είμαι πάντα δίπλα σας και στη διάθεση σας για να πετάξουμε από υγεία και χαρά.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, και να πετάξετε από υγεία και χαρά, θα μυηθείτε στην αγάπη, θα αντιληφθείτε βιωματικά την απελευθέρωση των αρνητικών συναισθημάτων, την απελευθέρωση από το εγώ και θα συνειδητοποιήσετε την πραγματική, πνευματική, απείρων δυνατοτήτων διάσταση σας.
Με άπειρη, χωρίς όρους αγάπη
Αλέξης Φωτόπουλος
Συγγραφέας - Spiritual Healer
τηλ: 6977349766, 6909193329, www.afotopoulos.gr email:alex-fotop@hotmail.com Facebook: Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος ή Alexios Fotopoulos-b, ομάδες: "Έτσι Γίνεται το Θαύμα, "Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως", «Ζωή Γεμάτη Φως».
http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sh




Γράμματα Αναγνωστών Μαρτυρίες ασθενών που αυτοθεραπέυτηκαν!

Γραφτείτε στο Newsletter