Menu
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.
Ανακοινωσεις

 • Γράφτηκε από τον
 • Εμφανίσεις: 44196

Τα τρία μου βιβλία:«Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας δείχνουν το δρόμο που ακολούθησα κι εγώ, όπου αυτοθεραπεύτηκα από ανίατη ασθένεια, είμαι πάντα γαλήνιος, ευτυχισμένος και πετώ από υγεία και χαρά.

  three books 

Μπορείτε να αλλάξετε πλήρως τη ζωή σας, να αυτοθεραπευτείτε, να δημιουργήσετε τέλειες σχέσεις και να πετάξετε από υγεία και χαρά. Τα τρία μου βιβλία:«Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας δείχνουν το δρόμο που ακολούθησα κι εγώ, όπου αυτοθεραπεύτηκα από ανίατη ασθένεια, είμαι πάντα γαλήνιος, ευτυχισμένος και πετώ από υγεία και χαρά. Αλλά και σας παρέχουν όλα τα εργαλεία για να το πετύχετε αυτό. Δεν είναι απλά λόγια σας κάνουν να νοιώσετε το δρομο που πρεπει να ακολουθησετε μιλουν στην καρδιά σας.
Είναι γραμμένα από την καρδιά μου, με άπειρη αγάπη, που πήγαζει από μια δύναμη που με σπρώχνει να μάθει όλος ο κόσμος πως έγινα καλά από ανίατη ασθένεια, πως δημιουργώ τέλειες σχέσεις, τέλεια οικογένεια, να κάνω όλους να συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να πετάξουν από υγεία και χαρά.
Σας δείχνω τον τρόπο, βιωματικό τρόπο με cd που επαναπρογραμματίζουν το υποσυνέιδητο σας, έχουν τεράστια βιβλιογραφία που γράφουν τις ανακαλύψεις όλων των επιστημόνων για κάθε ασθένεια, αναλύουν με απλό και ξεκάθαρο τρόπο την Κινέζικη ιατρική που μπορεί ο καθένας να εφαρμόσει και να απαλλαγεί από κάθε προβλημα υγείας του. 
    Όποιος διαβάσει τα τρία αυτά βιβλία,  και επαναπρογραμματίσει το υποσυνείδητό του ακούγωντας  το cd από το «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και  το «Η Πηγή των Πάντων» κάθε βράδυ όταν κοιμάται και το από τη «Μία Ζωή Γεμάτη Φως» την ημέρα, αλλάζει πραγματικά τη ζωή του όπως η Εύη Αθανασιάδου:
"Έμαθα τυχαία για τον κύριο Φωτόπουλο και από την πρώτη στιγμή που μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο με έκανε να πιστέψω πως ότι λέει και υποστηρίζει ειναι πραγματικά αληθινό. Πηρα και διάβασα και τα τρία του βιβλία: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»,  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», « Η Πηγή των Πάντων»  και απο τις πρώτες σελίδες με μάγεψαν κυρίως γιατι ειναι γραμμένα απλά κι απόλυτα κατανοητά.
 Με ταλαιπωρούσε ο αυχένας μου εδώ και χρόνια και μετά την πρώτη προσωπική συνεδρία που ειχα μαζί του,  Νοιώθω σαν να μην με ειχε ενοχλήσει ποτε!!
 Η θετική ενέργεια και  η αγαπη που εξέλαβα, με κάνουν να Νοιώθω κάθε ημέρα και καλύτερα. Ακούω τα cd  που εχουν τα βιβλία καθε βράδυ και  κάθε ημέρα ξαναδιαβάζω σελίδες απο τα βιβλία του. Ξεμπλοκάρω τους μεσημβρινούς που μου υπέδειξε και  ήδη Νοιώθω πως πετάω!!  Κύριε Φωτόπουλε ήθελα λοιπόν να σας ευχαριστήσω και δημόσια για ολα αυτά, καθώς και για το γεγονός πως απέκτησα την πίστη μου ξανά !! (Ευη Αθανασιάδου)".
   Αλλά όπως άλλαξαν τη ζωή της Έλενας Καρύδα:
    «κ. Φωτόπουλε τα βιβλία σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και  «Η Πηγή των Πάντων» ήταν αυτά, που μου χάρισαν αυτό που επιζητούσα πάντα…
   Τα βιβλία σας ήταν η αρχή της ευτυχισμένη μου ζωής από εδώ και πέρα…
Κάθε άνθρωπος χρειάζεται το χρόνο του για να συλλάβει την κάθε πληροφορία.
    Τα βιβλία σας ήταν αυτά, που μου χάρισαν αυτό που επιζητούσα πάντα …
   Το να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου είναι το μεγαλύτερο καλό που μπορείς να κάνεις σε σένα και στους οικείους σου.
    Μου έμαθαν επίσης ότι βγάζοντας τις αρνητικές ενέργειες που πηγάζουν μέσα μας (θλίψη, πόνο, φόβο κ.α.) καλυτερεύουμε την υγεία μας και την ζωή των δικών μας και το αποτέλεσμα είναι ότι φτάνουμε να πιούμε νερό από τη Πηγή μας .
    Η Πηγή μας είναι εκεί, βαθιά μέσα μας και αναβλύζει γάργαρο τρεχούμενο νερό, σε προσκαλεί να το πιείς και να γευτείς ολα τα υπέροχα συναισθήματα που σου προφέρει. Η αγάπη κυριαρχεί και πιάνει το χέρι της γαλήνης και της ευτυχίας, όλες μαζί οι αισθήσεις αυτές χορεύουν μαζί με άλλες πολλές το χορό της ευδαιμονίας.
   Τα βιβλία σας ήταν η αρχή της ευτυχισμένη μου ζωής από εδώ και πέρα.
   Σας ευχαριστώ πολύ για το πολύτιμο δώρο που μου κάνατε. Πάντα να χαρίζετε την ευτυχία σε όποιον την έχει ανάγκη. Να είστε καλά !!» (Έλενα Καρύδα).
     Τα βιβλια μου βασίζονται στην επίστημη αλλά και στο πνεύμα, την ψυχή μας. Όπως μου έγραψε ένας γιατρός που ξεκίνησε να διαβάζει: "Ειναι πολύ όμορφη κι ενδιαφέρουσα η σύνδεση της μοντέρνας επιστημονικής θεώρησης με τον παραδοσιακό εσωτερισμό. 
     Θεωρώ ότι και με το νέο μου βιβλίο "Η Πηγή των Πάντων" κλείνει η πρώτη τριλογία των βιβλίων μου,  τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να αλλάξετε προς το βέλτιστο πλήρως τη ζωή σας. Διαβάζοντας τα βιβλία μου, θα ακολουθήσετε το ίδιο μονοπάτι που ακολούθησα και εγώ, θα ξεκινήσετε από το υλικό επίπεδο και θα καταλήξετε στο πνευματικό, στο επίπεδο εκείνο δηλαδή στο οποίο θα μπορείτε κυριολεκτικά να κάνετε θαύματα τόσο στον εαυτό σας όσο και στους άλλους.  (για αυτό το λόγο σας δίνω σημαντική εκτπωση για να τα αποκτήσετε και τα τρία μαζί).
   Ξεκίνησα, αρχικά, όπως όλοι, να αντιλαμβάνομαι ως εαυτό μου το σώμα μου, το γήινό μου όχημα, και σκοπός μου ήταν να καλύπτω τις ανάγκες του σώματός μου, να επικεντρώνομαι στο πώς θα τραφώ καλύτερα, πώς θα εξασφαλίσω περισσότερες ηδονές και πώς θα προβληθώ κοινωνικά. Πίστευα λοιπόν ότι η ικανοποίηση, η χαρά μου, η ευτυχία μου εξαρτάται από παράγοντες έξω από μένα. Επειδή είχα φόβο απόρριψης έλκυα ανθρώπους και καταστάσεις που με απέρριπταν, περίμενα την αποδοχή των άλλων, αλλά δεν την έβρισκα, διότι εξέπεμπα φόβο απόρριψης και αυτό ελάμβανα, έως ότου αρρώστησα από σκλήρυνση κατά πλάκας. 
    Τότε αφυπνίστηκα και στράφηκα προς τον εσωτερικό μου εαυτό, συνειδητοποίησα ότι τα πάντα εξαρτώνται από μένα, άλλαξα εντελώς, φωτίστηκα, συνδέθηκα με την Πηγή μου, τον Κύριο, κατάλαβα ότι μπορώ να κάνω «θαύματα», όπως είναι η αυτοΐασή μου από μια θεωρούμενη ανίατη ασθένεια και άλλα πολλά που ανακοινώνω στην ιστοσελίδα μου, www.afotopoulos.gr, αλλά και στο παρόν βιβλίο. Αλλάζοντας, εκπέμποντας αγάπη, αντί για να με απορρίπτουν, τώρα όλοι με αγαπούν, με αποδέχονται και θέλουν να κάνουν παρέα μαζί μου. Έγινα τελικά εντελώς καλά και είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. 
     Όλα αυτά που σας γράφω είναι βασισμένα στη βιωματική μου εμπειρία, είναι όλα αληθινά, τα έχω εφαρμόσει στον εαυτό μου, για αυτό κάνω παντού δωρεάν σεμινάρια, για να δείτε όλοι το παράδειγμά μου, να το εφαρμόσετε και να γίνετε κι εσείς ευτυχισμένοι, χαρούμενοι και να «πετάξετε» από υγεία και χαρά. 
Όπως λέει ο πατέρας Σάββας ο Αγιορείτης, ένας άνθρωπος που αυτοθεραπεύτηκε μπορεί να εμπνεύσει όλους όσους συναντά να αυτοθεραπευτούν, ένας άνθρωπος που γνώρισε τον Θεό μπορεί να εμπνεύσει και τους άλλους να Τον γνωρίσουν και να οδηγηθούν στο Φως και αυτό το σκοπό έχει και το βιβλίο  «Πηγή των Πάντων» . 
    Στο βιβλίο 'Η Πηγή των Παντων" θα ψάξουμε βαθύτερα μέσα στον εαυτό μας, θα συνειδητοποιήσουμε ότι εμείς δημιουργούμε όλες τις ασθένειές μας, αλλά κυρίως ότι εμείς μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε διώχνοντας τα αρνητικά συναισθήματα και γεμίζοντας την καρδιά μας με αγάπη για τους πάντες και τα πάντα.
Θα συνειδητοποιήσουμε ότι εμείς ευθυνόμαστε για το πώς μας συμπεριφέρονται οι άλλοι, γιατί ανάλογα με τις δονήσεις που εκπέμπουμε, δείχνουμε στους άλλους πώς να μας συμπεριφερθούν.
    Θα συνειδητοποιήσουμε ότι εδώ στη γη που έχουμε έλθει, μας δόθηκε ένα γήινο όχημα για να κυκλοφορούμε. Για να λειτουργεί, ωστόσο, το όχημα αυτό, πρέπει να σεβόμαστε τις προδιαγραφές που μας έδωσε ο Κατασκευαστής του, δηλαδή να σεβόμαστε τον Λόγο του Θεού.
Αν δεν τηρούμε αυτές τις προδιαγραφές, το γήινο όχημά μας παθαίνει βλάβες. Αν δε συμμορφωθούμε και συνεχίσουμε να ζούμε ενάντια στο θέλημα του Κατασκευαστή, προτάσσοντας το «εγώ» μας, που δεν είναι ο αληθινός εαυτός μας, τότε οι βλάβες που παθαίνουμε είναι ανεπανόρθωτες και το όχημα παύει να λειτουργεί.
     h pigi ton pantonΣτο βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων» θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε διδαχές των Αγίων μας που είναι γραμμένες με τέτοιο τρόπο, που σας βοηθούν να συνειδητοποιήσετε, όλο το νόημα της ζωής, διδαχές που εύκολα θα γίνουν οδηγοί σας για να πετύχετε το σκοπό σας εδώ στη ζωή.
Θα αντιληφθείτε γρήγορα ότι ο αληθινός σκοπός όλων μας είναι να μετανοούμε συνεχώς, να αναθεωρούμε συνεχώς και να ταπεινώνουμε τον εαυτό μας, έως ότου γίνουμε «Ένα» με τον Κύριο, με την Πηγή μας
     Όσοι διάβαζετε το βιβλίο "Η Πηγή των Πάντων¨, αλλά κυρίως όσοι έχετε ακούσει το CD πετάτε σβήνει κάθε ψεγάδι κάθε στενοχώρια μέσα σας, είναι σαν να κυλά χρυσάφι πάνω σας και καλλύπτει σβήνει κάθε αρνητικό συναίσθημα.
Μερικοί που διάβασαν το βιβλίο σχολιάζουν:
   «Αυτό που βίωσα διαβάζοντας το βιβλίο σας, κ. Φωτόπουλε, δεν μπορεί να ειπωθεί με λόγια... η καθημερινότητά μου γέμισε από μικρά θαύματα που με ώθησαν να αναζητήσω την Πηγή των Πάντων, τον Χριστό μας και μου έδωσαν δύναμη να Τον ανακαλύψω μέσα μου και μέσα στους συνανθρώπους μου!! Φανταστείτε πόσο μπορεί να μας βοηθήσει αυτό το βιβλίο, αν όλοι το διαβάσουμε!! ο κόσμος μας σίγουρα θα γίνει καλύτερος!! το καλό θα νικήσει!!έχω μεγάλη ελπίδα! ευχαριστώ, κ. Φωτόπουλε!!» (Μαρία Βασιλείου).
    «Ένα υπέροχο βιβλίο που είχα την τύχη να διαβάσω πριν εκδοθεί! Γεμάτο αγάπη Θεό και λόγια Αγίων που γιατρεύουν την ψυχή και απαλύνουν τον πόνο και διώχνουν την ασθένεια μακριά! Με ένα εκπληκτικό cd γεμάτο ψαλμωδίες και θετικά λόγια για τον Τριαδικό Θεό και τον άνθρωπο: ψυχή πνεύμα και σώμα! Καλοτάξιδο να είναι και να βοηθάει τους ανθρώπους να κατανοήσουν τον εαυτό τους και το Θεό που έχουν όλοι μέσα τους και από τον οποίο πηγάζουν τα πάντα, αγάπη, υγεία, συγχώρηση αφθονία και κάθε καλό!!» (Μαριλένα Οικονομοπούλου).
    «Το βιβλίο η Πηγή των Πάντων είναι ένα βιβλίο επιστροφή! Επιστροφή στις ρίζες σου, στο μέσα σου, στην Πηγή σου, στην Πηγή των Πάντων, τον Θεό, την αγάπη, τον άνθρωπο.
Διαβάζεις και δονήσαι σε άλλο επίπεδο. Ελευθερώνεσαι, ότι λάθος υπάρχει μέσα σου μετασχηματίζεται σε φως. Ένα βιβλίο που το απορροφάς με όλες τις αισθήσεις σου. Πυξίδα στον προσωπικό σου δρόμο. Συνδυάζει τέλεια, όλα τα επίπεδα και τους τομείς της ανθρώπινης σφαίρας. Ένα φωτεινό βιβλίο μύησης. Είναι μύηση στην αγάπη. Ευχαριστώ Αλέξη για την εμπιστοσύνη και την θεία έμπνευσή σου». (Παναγιώτα Μακρυκώστα).
    «Θα ήθελα να γράψω τι ένιωσα διαβάζοντας το νέο βιβλίο του κ. Φωτόπουλου, πολύ απλά & αληθινά. Ένιωσα πολύ όμορφη ενέργεια να εκλύεται από κάθε λέξη, ενέργεια θεϊκή, η οποία επηρέαζε και αγίαζε το περιβάλλον γύρω μου, ανέβαζε τη συνειδητότητα του χώρου δίπλα μου, των ανθρώπων που ήταν κοντά μου με συμπαθητική δόνηση, επέκταση του δικού μου ανεβάσματος προς τα επάνω, στα μη γήινα επίπεδα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού & των Αγίων Του (δηλαδή ανθρώπων που ξεπέρασαν τα γήινα & ανέβηκαν στη συνειδητότητα του Θεού & στο Φως Του). Είναι τόσο θεόπνευστα γραμμένο που σε θεραπεύει αμέσως από αρνητικά συναισθήματα του «εγώ», της γήινης φύσης μας και νιώθεις έτσι απέραντη ευτυχία, γαλήνη , καλοσύνη, κατανόηση και συγχώρηση για όλους όσους σε πίκραναν ή σε έβλαψαν, κοιτάζοντας τώρα με διαφορετικά μάτια, αγαπώντας και συγχωρώντας τους. Είναι εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει διαβάζοντας λέξη προς λέξη αυτό το βιβλίο. Γαλήνη και μόνο γαλήνη και αγάπη άνευ όρων για όλους, για όλα & για τον ίδιο σου τον εαυτό. Δίνει λύσεις για όλα τα προβλήματα, σωματικά, ψυχικά, νοητικά, πανεύκολες, προσιτές για όλο τον κόσμο. Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο γαληνεύει η ψυχή σου, γιατί σε κάνει να συγχωρείς τον εαυτό σου, όλους, όλα και γίνεσαι «Ένα» με όλους και έτσι «Ένα» με τον Θεό. Γιατί στην ουσία, όλοι είμαστε «Ένα». Είμαι πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη που το διάβασα γιατί τώρα ξέρω την αλήθεια. Χίλια ευχαριστώ στον κ. Φωτόπουλο που άλλαξε με αυτό το βιβλίο ακόμα προς το καλύτερο τη ζωή μου και τη ζωή των παιδιών μου. Ο Χριστός μας να τον έχει πάντα καλά». (Εύη Κασίμη).
 
Σταυρουλα Δραγωνεα:  Κύριε Φωτόπουλε να σας εχει καλα ο θεός κ να σας δίνει ποιοτικά χρονια γεμάτα υγεια και χαρα κ εσείς με τη σειρα σας να μας μεταδίδετε ολη αυτή την απεριόριστη δυναμη,την αξεπέραστη ενεργεια κ την αληθινή αγαπη σας!   Διαβαζω τα βιβλια σας  «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και  την «Πηγή των Πάντων» και τα εχω σαν φυλαχτό καθε φορα που παω να πέσω με σηκωνουν και συνειδητοποιώ ποσο δικιο εχετε σε ολα αυτα που γράφετε! Να φωτιζετε τον κόσμο για παντα! Με πολλή αγαπη και εκτίμηση Σταυρουλα Δραγωνεα (στο επόμενο σεμινάριο σας στην αθηνα θα ερθω να σας γνωρίσω απο κοντα) Καλο καλοκαιρι.
Ανδρονίκη Γιαννικοπούλου "Η Πηγή των Πάντων" είναι το καλύτερο, νομίζω. Σε πείθει αμέσως ότι: όταν αποκοβόμαστε από την πηγή μας ( τον Θεό) - εξ αιτίας του "εγώ" μας- δημιουργούμε όλα τα προβλήματα στον εαυτό μας. Επομένως είναι επιλογή μας, να λύσουμε τα προβλήματά μας.

Το βιβλίο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»

 • mia-zwi-gemath-fwsΔιαβάζοντας το βιβλίο  Μιά Ζωή Γεμάτη Φως", θα συνειδητοποιήσατε πλέον πως για ό,τι συμβαίνει στη ζωή μας ευθυνόμαστε μόνο εμείς, ότι η συνείδησή μας δημιουργεί, διαμορφώνει το σώμα μας και τα πάντα γύρω μας. Θα συνειδητοποιήσετε ότι εσείς δημιουργήσατε τα προβλήματα της υγείας σας και των σχέσεων σας κι εσείς μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτά αν ακολουθήσετε αυτά που γράφει το βιβλίο «Μία ζωή Γεμάτη Φως». 
 •     Όλα τα ενεργειακά σημεία, τα οποία μας βοηθούν να απαλλαγούμε από τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα που μας δημιουργούν όλες τις ασθένειες και μας μπλοκάρουν τις σχέσεις μας και την αφθονία. Το βιβλίο ΄Μια Ζωή Γεμάτη Φως" μας δίνει όλα τα εργαλεια να αυτοθεραπευτούμε σε ενεργειακό επίπεδο από όλες τις ασθένειες. Α - σθένεια  (α στερητικό + σθένος, ενέργεια) σημαίνει έλλειψη σθένους, έλλειψη ενέργειας.
 •     Τα αρνητικά συναισθήματα είναι η αιτία που μπλοκάρεται και σταματά η ροή της ενέργειας. Αυτή είναι η αιτία όλων των ασθενειών. Αν επαναφέρουμε τη ροή της ενέργειας αυτοθεραπευόμαστε, τόσο απλά, αλλά τόσο δύσκολο να το συνειδητοποιήσουμε, διότι μας έχουν μάθει να πιστεύουμε ότι οι ασθένειες μας βρίσκουν και  θα πρέπει να έλθει κάποιος έξω από μας, για να μας κάνει καλά. Ενώ η αλήθεια είναι ότι εμείς δημιουργούμε τις ασθένειές μας κι εμείς μόνο ουσιαστικά μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε. Ύπάρχουν όλα τα γραφήματα στο βιβλίο Μιά Ζωή Γεμάτη Φως για να το πετύχετε αυτό
 •     Μας δίνει πλήρη οδηγό διατροφής για να αποφύγουμε τις ασθένειες και να ζήσουμε πάνω από 100 χρόνια υγιείς και ευτυχισμένοι.
 • Περιέχει απόψεις των κυριοτέρων κορυφαίων επιστημών για το πως θα είμαστε υγιείς και ευτυχισμένοι αλλά και για τα αίτια και την οριστική θεραπεία (χωρίς φάρμακα) κάθε ασθένεια. 
 •    Περιέχει CD καταπληκτικές νέες θετικές εκφράσεις, οι οποίες σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε  για τα λάθη που έχετε κάνει και σας έχουν στερήσει την υγεία, τις ευτυχισμένες σχέσεις και  την αφθονία και σας δείχνουν το δρόμο να οδηγηθείτε προς το φως, τη χαρά, την υγεία, την ευτυχία και την αφθονία. 
 •     Κάθε φορά που θα πιάνετε στα χέρια σας αυτό βιβλίο, η ύπαρξη σας θα γεμίζει φως και  αγάπη.  Όταν δίνουμε αγάπη χωρίς όρους παρέχουμε στους ανθρώπους ένα καθρέφτη που αντικατοπτρίζει την εικόνα τους, κατ’ αυτό τον τρόπο μπορούν να αναγνωρίσουν και να αγαπήσουν  τον εαυτό τους. Όταν αρχίσουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας, ένας σύνδεσμος δημιουργείται μεταξύ μας και των άλλων και ο φόβος  εξαφανίζεται. Όταν η ψευδαίσθηση της διαχωριστικότητας λυθεί σε πνευματικό επίπεδο, η αγάπη μας εναρμονίζει και εξαφανίζει τις ασθένειες.
 • Μερικά λόγια απο οσους το διάβασαν:
 •    Λαμπριανακου Έλενα: «Ευχαριστώ με όλη την ψυχή μου! παρακολούθησα κάποιες εκπομπές εδώ πριν λίγο..ένιωσα ενθουσιασμό! πήγα και πήρα το βιβλίο σα μια ζωή γεμάτη φως έχει και το cd! μόλις άκουσα το cd..πλημμύρισε η ψυχή.. ευχαριστώ....νιώθω ήδη γαλήνια! Ευχαριστώ».
     Μαρία Ιωαννίδου: «Εγώ σας ευχαριστώ και πάλι κύριε Φωτόπουλε το cd από τα βιβλία σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» με βοηθάει αρκετά θα προσπαθησω να το περάσω κ στο κινητό μου, ευχαριστώ τον Θεό που με έστειλε στο δρόμο σας».
 •    Τάσος Παπαμιχαλόπουλος: «Τα Βιβλία του κ. Φωτόπουλου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»  είναι μία ατραπός προς την αλήθεια αφού μας βοηθούν να αντιληφθούμε πως ακριβώς λειτουργεί ο κόσμος, βασιζόμενα στην σχετικά πρόσφατη Κβαντική Φυσική. Είναι το καλύτερο ξεκίνημα για την αλλαγή του εαυτού μας και την πορεία προς την αγάπη. Το επόμενο βήμα είναι η συμμετοχή στα δωρεάν σεμινάριά του και η εφαρμογή αυτών που μάθαμε στη ζωή μας. Mετά από την μελέτη των δύο βιβλίων του κ. Αλέξη Φωτόπουλου και την παρακολούθηση μερικών σεμιναρίων του, αντιλήφθηκα ότι ο σοφός Σωκράτης τα έχει πει ήδη όλα».
 •    Σπυριδούλα Παπα: «Ευχαριστω κ Φωτόπουλε που μου αλλαξατε τη ζωη.πολλα χρονια ζουσα μεσα στη δυστυχια και στη μιζερια.πασχω απο πολυνευροπαθεια. οι γιατροί το μονο που καταφερναν ηταν να με κανουν παντα και λιγο χειροτερα.φαρμακα εξετασεις δοκιμαστηκες θεραπειες.δεν μου ειχαν αφησει ουτε μια μικρη ελπιδα πως θα γινομουνα εστω και λιγο καλυτερα(περπαταω υποβασταζομενη).μεχρι που τυχαια στον υπολογιστη διαβασα καποιο αρθρο σας.τοτε ηρθε η μεγαλη αλλαγη.γεμισε η καρδια μου με αγαπη, διαβαζα τα βιβλια σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»   και ένιωθα μια απέραντη γαληνη.με το ξεμπλοκαρισμα των μεσημβρινων αρχισα να αισθανομαι το σωμα μου.σταματησαν οι πονοκεφαλοι που με ταλαιπωρουσαν.μπορω να κανω μικρα και σταθερα βηματα.το σωμα μου συνεχως χαλαρωνει..κ αλεξη σας ευχαριστω.να ειστε παντα καλα για να μας βοηθατε».
 •     Λένα Αντώναρου: «Πάσχω από σκλήρυνση κατά πλάκας ήμουν στο σκοτάδι, έως ότου γνώρισα τον κύριο Αλέξη Φωτόπουλο από τις εκπομπές του, από τότε ανακάλυψα την αγάπη το φως μέσα μου. Έως τώρα έκανα κακό στον εαυτό μου, στρεφόμουν στο κακό, τώρα πλέον στρέφομαι στο καλό, έχω τώρα τα όπλα να παλέψω το εγώ μου, χαίρομαι που παίρνω μαθήματα. Η ψυχή μου είναι ανοιχτή, οι πόνοι έχουν φύγει, τώρα είμαι θετική. Ευχαριστώ τον Αλέξη Φωτόπουλο και τα βιβλία του «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»   που μου άλλαξε τι ζωή, θα ήθελα όλοι που έχουν το ίδιο πρόβλημα να συνειδητοποιήσουν ότι οι ίδιοι προκάλεσαν το πρόβλημα τους και οι ίδιοι μπορούν πρώτα να βοηθήσουν τον εαυτό τους. Μέσα σε κάθε πρόβλημα υπάρχει ένας θησαυρό, μας κάνει να αλλάξουμε, μας κάνει να καταλάβουμε τον πραγματικό εαυτό μας».
 •    Ο Θανάσης Μανάρας: «Το βιβλίο «Μια ζωή Γεμάτη Φως» το διάβασα δυο φορές, για να κατανοήσω και την παραμικρή σταγόνα σοφίας που διαθέτει...ένα βιβλίο-οδηγός ζωής..ξέρεις, μέσα αυτό το έργο, υπάρχουν όλες οι θεραπείες..θα σου πω κάτι όμως..αυτό το βιβλίο, γιατρεύει κάθε "μη' και κάθε 'όχι' που άκουσες μικρός..επουλώνει κάθε πληγή που άνοιξε, όταν σε υπέβαλλαν σε αδίκους ανταγωνισμούς, και ακόμη πιο άδικες συγκρίσεις..είναι ένα βιβλίο που σε γυρνά μέσα σου..σου δείχνει τι είσαι...άλλα έχει μια καινοτομία που δε θα τη βρεις εύκολα..σου δείχνει και το πως..έμπρακτα..το δύσκολο μέρος του, είναι όταν σε φέρνει αντιμέτωπο με σένα..γιατί σε θέτει προ των ευθυνών σου..όταν το διαβάσεις και μετά, δικαιολογίες τέλος..θα σου ξαναπώ ότι και την πρώτη φόρα...μην το διαβάσεις απλώς....εφάρμοσε το...να είσαι καλά...καλό ταξίδι στις σελίδες του…».

       Ο Τάσος Παπαμιχαλόπουλος: «Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στον Αλέξη Φωτόπουλο για την άοκνη και αφιλοκερδή προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο και ένα ακόμα μεγαλύτερο «ευχαριστώ» από όλους εμάς που ωφεληθήκαμε από τα δωρεάν σεμινάριά του και τα υπέροχα βιβλία του, που σκορπάνε απλόχερα την γνώση. Τα βιβλία του «Έτσι γίνεται το θαύμα» και «Μια ζωή γεμάτη φως» αφυπνίζουν στην κυριολεξία και βοηθάνε και τον πλέον κακόπιστο να καταλάβει το πραγματικό νόημα της ζωής μας και τον τρόπο που μπορεί ο καθένας μας, μόνος του, να θεραπεύσει τον εαυτό του και τους άλλους χρησιμοποιώντας μόνο την δύναμη της θετικής σκέψης, ενεργοποιώντας την αγάπη μέσα του ώστε να αντιληφθεί τι τον κρατάει εγκλωβισμένο στα λανθασμένα γονεϊκά του πρότυπα και πως να απελευθερωθεί από τα αρνητικά του συναισθήματα και τις πεποιθήσεις του που τον αρρωσταίνουν. Τα δωρεάν σεμινάρια του κύριου Φωτόπουλου που πραγματοποιούνται πολύ συχνά σε όλη την Ελλάδα και η προσφορά αγάπης από μέρους του καθώς και οι θεραπείες που προσφέρει σε όλο τον κόσμο που παρευρίσκεται, μέσω ξεμπλοκαρίσματος των ενεργειακών μεσημβρινών, είναι ένα τεράστιο δώρο για όλους εμάς και τους συνανθρώπους μας, που ιδιαίτερα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, το έχουμε πάρα πολύ ανάγκη. Ο Θεός να τον έχει καλά για πάρα πάρα πολλά χρόνια για να συνεχίζει το Θεάρεστο έργο του!!!»

        Το βιβλίο Μια Ζωη Γεμάτη Φως Είναι ένα δώρο για όλους εμάς ... πως θα αποκτήσουμε υγεία - χαρά - ευτυχία -αφθονία . Μια Ζωή γεμάτη Φως !! (Ελένη Ζέρβα).
        Εγω πηρα το βιβλίο ΄Μια Ζωή Γεμάτη Φως" την Κυριακή και άρχισα να το διαβάζω αλλα διαπίστωσα οτι αυτό ειναι Ευαγγέλιο και οχι βιβλίο (Κατερίνα Ζαφ.).

       «Κύριε Φωτόπουλε, δουλεύω με τον εαυτό μου κάθε ημέρα,  βυθίζομαι στo βιβλίo σας ακούω το CDκάθε ημέρα κατά προτίμηση το βράδυ όταν ξυπνώ τη νύχτα. Τα Alphamaticsαλλά και η θεραπευτική σας φωνή με βοηθούν να χαλαρώσω και να κοιμηθώ βαθιά. Έχω να αντιμετωπίσω τις παρενέργειες από τις ακτινοβολίες. Τα βιβλία σας είναι μεγάλο δώρο για μένα. Δουλεύω όλα τα ενεργειακά σημεία στους μεσημβρινούς, της σπλήνας πάγκρεας, ύπατος, στομάχου, ουροδόχου κύστης, χολής. Χωρίς το βιβλίο σας δεν ξέρω πως θα τα είχα καταφέρει, ο Θεός σας έστειλε στη ζωή μου. Ο θεός να σας ευλογεί, με άπειρη αγάπη  AdriannaVasiliadis».

       «Χριστάκης Χριστόφη (Κύπρος, Λευκωσία):Διάβασα πάρα πολλές τα βιβλία «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και εφάρμοσα αυτά που λένε, ενώ ακούω το cd κάθε βράδυ».  και ύστερα από τη συνάντηση με τον κύριο Φωτόπουλο, τα κιλά έφευγαν από μόνα τους, όταν απαλλάχτηκα από το φόβο απόρριψης χωρίς καμία προσπάθεια έχανα κιλά και χωρίς να το καταλάβω πρόσεχα την διατροφή μου, πρόσεχα τον εαυτό μου, δεν ήθελα να του κάνω κακό.  Είχα φόβο απόρριψης κι όταν ξεμπλοκάρισμα του φόβου απόρριψης κι ύστερα  από την απενεργοποίηση του φόβου απόρριψης που έκανα  με τη βοήθεια του κυρίου  Φωτοπούλου τα κιλά ξεκίνησαν φεύγουν από μόνα τους και χωρίς να το καταλάβω,  έχασα 30 κιλά. Τα  έχασα τρώγοντας κανονικά, περνώντας όμως ο χρόνος άρχισα να προσέχω τι τρώγω, ενώ πριν δεν το έκανα, αυτό έγινε από μόνο του  χωρίς καμία προσπάθεια. Αυτό συνέβη  όταν απελευθερώθηκα από  τον φόβο απόρριψης, που είχα διότι εξέλαβα μικρός για απόρριψη την απουσία του πατέρα μου που έλλειπε στη Λιβύη κι εγώ επειδή δεν είχα δημιουργήσει πνευματικό εγκέφαλο το  λάμβανα για απόρριψη, με αποτέλεσμα να μπαίνω σε συναγερμό να τρώω ακατάστατα, περισσότερο και να μην μεταβολίζω  την τροφή μου με αποτέλεσμα να ήμουν υπέρβαρος πάνω από 30 κιλά. Συνέχισα να μελετώ τα βιβλία  «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και να εφάρμοζω αυτά που λένε, ενώ ακούω το cd κάθε βράδυ, ευχαριστώ τον Κύριο Φωτόπουλο».   

      Η Jacqueline Kone: «Τα βιβλια «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» υπεροχα και πολυ σημαντικα δημιουργηματα γεματα αγαπη και προσφορα! απαρραιτητα για καθε ανθρωπινο πλασμα!!!!!για να γινουμε καλυτεροι και ευτυχισμενοι ανθρωποι γεματοι υγεια και για να κατανοησουμε τον ανωτερο μας εαυτο!!!! Σουπερ δουλεια! ΕΥΓΕ!!!!!και τα cd τελεια....! φοβερα βοηθηματα. Το βιβλίο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» υπεροχο και πολυ σημαντικο! απαρραιτητο για καθε ανθρωπινο πλασμα!!!!! Πολυ ωραιο το cd και το background με τον ηχο τελειο! πολυ γλυκεια η φωνη σας και μ αρεσουν αυτα που λετε! ευγε πολυ καλη δουλεια! για να γινουμε καλυτεροι και ευτυχισμενοι γεματοι υγεια!!!! Σουπερ δουλεια! ΕΥΓΕ!!!!!και το cd τελειο....! φοβερο βοηθημα».
     Η Μαρία Γεωργαλά: «Κύριε Φωτόπουλε Το βιβλίο σας «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» Ένα βιβλίο γεμάτο Φως κι Αγάπη! Μας αποκαλύπτει πως είμαστε πλούσιοι, σοφοί και παντοδύναμοι, και μας δείχνει τον δρόμο για να βγούμε από την ψευδαίσθηση της αδυναμίας και ασθένειας, από τα υπόγεια της κακομοιριάς. Αλλά και τα δύο βιβλία σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» γεμάτα αγάπη και φως, στα οποία συγκλίνουν η επιστήμη, η πνευματική φιλοσοφία και οι διδασκαλίες όλων των φωτισμένων ψυχών ανά τους αιώνες. Οδηγοί σωματικής και ψυχικής υγείας, χαράς, αγάπης κι επιτυχίας. Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά γιατί γίνεστε αγωγός των ισχυρών θεραπευτικών ρευμάτων της Αγάπης με τα βιβλία και την συμπονετική στάση σας απέναντι στους συνανθρώπους σας».
 •     Βίβιαν Υφαντή: Κύριε Φωτόπουλε τελείωσα και το δεύτερο βιβλίο σας «Μια Ζωή Γεμάτη Φως». Μερικές φορές τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν συναισθήματα ....να ξέρετε ότι σας ευγνωμονώ γιατί μου δώσατε ένα κίνητρο να ξεκινήσω την ζωή μου, ξέρω πως έχω πολύ δρόμο μπροστά μου αλλά με ολα όσα γράφεται και συμβουλεύεται στο βιβλίο σας θα έχω σίγουρα το πιο κατάλληλο οδηγό! Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η επιστημονική σας κατάρτιση και η ανάλυση σας ως προς τους τρόπους ξεμπλοκαρίσματος όλων των αρνητικών πεποιθήσεων και το ξεκίνημα για μια νέα ζωὴ γεμάτη απο αγάπη για τον εαυτό μας και τους άλλους ! Σας εύχομαι ολόψυχα με αρωγό τον Θεό να καταφέρετε να βοηθήσετε όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείτε ! Απο καρδιάς σας ευχαριστώ και βέβαια θα τα ξαναδιαβάσω γιατί μια ανάγνωση δεν είναι αρκετή ! Να είστε καλά !!!!!

  Με την ανάγνωση και μονο των βιβλίων σας άρχισα να βλέπω διαφορετικά τα γεγονότα και τα λάθη μου, απο καρδιάς και πάλι σας ευχαριστώ!!!!!!!!!!!

 •     Ονομάζομαι Μάρω Σιαμπτάνη και είμαι από την Λευκωσία της Κύπρου. Έχω διαβάσει το πρώτο σας βιβλίο «Έτσι γίνεται το Θαύμα»  και έχω αρχίσει τώρα το «Μια ζωή γεμάτη φως». Θα ήθελα να σας εκφράσω τα ειλικρινή μου συναισθήματα που είναι απέραντος θαυμασμός και βαθιά ευγνωμοσύνη προς το πρόσωπο σας για τα όσα έχετε γράψει σ’ αυτά τα βιβλία τα οποία νιώθω να με καθοδηγούν σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Κάθε φορά που νιώθω ότι βρίσκομαι σε απελπισία και νιώθω να χάνω το θάρρος μου και την μαχητικότητα μου, βρίσκομαι ακριβώς στη σελίδα εκείνη του βιβλίου που με βοηθά να κάνω υπομονή και να βρίσκω το θάρρος να βάζω σε εφαρμογή όλα όσα ξέρω για την προσευχή, και την πίστη μου ότι, όταν ζητούμε από τον Πατέρα, την Πηγή μας και πιστέψουμε πραγματικά ότι θα πάρουμε δεν έχει παρά να εισακουσθούμε. Η δύναμη και το θάρρος που παίρνω καθημερινά από τα βιβλία σας είναι σαν βάλσαμο. Σας χιλιο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

 • Το βιβλίο «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»
 • thavma cover
Το βιβλίο «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» έχει έλθει γιά να κάνει πράγματικά τη ζωή μας ένα θαύμα. Θεωρώ ότι το βιβλίο αυτό βοηθά τον άνθρωπο να εξελίξει τη συνειδητότητα του, να ξεπεράσει τα προβλήματα του και να πετάξει σ’ όλους τους τομείς της ζωής του. Αν μπείτε στον κόπο και διαβάσετε το βιβλίο αυτό, θα συνειδητοποιήσετε την Δύναμη, Έμπνευση και την Αγάπη που θα   σας προσφέρει.
To βιβλίο αυτό μας εξηγεί πως μπορούμε να πετύχουμε στη ζωή μας ότι επιθυμήσουμε, αρκεί βέβαια να στηριζόμαστε στις αρχές του Σύμπαντος, στις αρχές που έχει κτισθεί η ανθρώπινη συνειδητότητα.
Στο βιβλίο αυτό ο συγγραφέας Αλέξης Φωτόπουλος,ο οποίος αρρώστησε από θεωρούμενη ανίατη νόσο κι αφού κατάφερε να γίνει καλά μας αναλύει, αλλά και μας δίνει όλα τα πρακτικά εργαλεία να κάνουμε τη ζωή μας ένα θαύμα. Μας δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις: Γιατί αρρωσταίνει άνθρωπος; Πως βρίσκει τη Δύναμη να αυτοθεραπευθεί; Από πού πηγάζει η Δύναμη αυτή; Ποια είναι η πραγματική του φύση του; Γιατί μόνο λίγοι άνθρωποι πετυχαίνουν σ’ όλου τους τομείς της ζωής τους; Τελικά όχι μόνο μας απαντά στο ερώτημα Πως μπορούμε κι εμείς να πετύχουμε σ’ όλους τους τομείς της ζωής μας, παραμένοντας υγιής και ευτυχισμένοι, αλλά μας δίνει και τα εργαλεία που θα το πετύχουμε. Είναι το καταλληλότερο βιβλίο για να βοηθήσει να ξεπεράσετε την οικονομική κρίση και την κρίση ταυτότητας που περνά σήμερα όλη η ανθρωπότητα και να κάνετε πραγματικότητα όλα τα όνειρα σας.
Διαβάζοντας το βιβλίο «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» θα βρείτε τους τρόπους να ξεπεράσετε κάθε δύσκολη κατάσταση (υγείας, συναισθηματική, ψυχολογική οικονομική). Θα βρείτε τον τρόπο να βελτιώσετε τις σχέσεις, θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι πανεύκολο και απλό να κάνετε τα παιδιά σας να πετύχουν σ’ όλους τους τομείς της ζωής τους. 
 • Το βιβλίο Έτσι Γίνεται το Θαύμα έχει αλλάξει και αλλάζει τη ζωή απείρων ανθρώπων  που έτυχε να πέσει στά χέρια τους, όπως:
 • Θανάσης Μανάρας: «Είναι αλήθεια δάσκαλε..πέρσι τέτοια εποχή ήμουν σε απόγνωση..τυχαία είδα μια εκπομπή, κατέβηκα στην Αθήνα και πήρα το βιβλίο.. «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», με ανάγκασε να γυρίσω μέσα μου, να καταλάβω ότι δε φταίει κανείς άλλος, και ότι το κλειδί είναι στο δικό μου χέρι..το τηλ μου 6947262336..για οποίον έχει ερωτήσεις, ευχαρίστως να του πω..ήταν αναγέννηση..τίποτα λιγότερο».
 • Γιώργος Θεοδοσίου από την Ξάνθη: Από τότε που ήρθα και μου έκανες θεραπεία συνεχώς όλα είναι διαφορετικά. Είχα άσθμα βαρύ σε μεγάλη ένταση και στηριζόμουνα στα φάρμακα. Τα τελευταία 3 χρόνια πριν έρθω σε σένα νοσηλευόμουν κάθε χρόνο σε νοσοκομείο με τρομερή δύσπνοια. Μετά από την επίσκεψή μου και τη θεραπεία σου δεν ξαναπήγα σε νοσοκομείο. Τώρα το άσθμα με ταλαιπωρεί λιγότερο και κατά περιόδους είμαι καλύτερα. Όταν ακούω το CD από το βιβλίο σου "Έτσι γίνεται το θαύμα" και τώρα το «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» ηρεμώ πολύ.
 • Βασίλης Δήμου: Ευχαριστώ για το βιβλίο σας ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ διάβαζω πολλούς ξένους συγγραφείς και ήμουν δύσπιστος προς τους έλληνες επειδή θεωρούσα πως οι ξένοι έχουν περισσότερη γνώση επάνω σε αυτό θέμα. Ενθουσιάστηκα τόσο πολύ με αυτό το βιβλίο καθώς το δώρισα σε 4 φίλους μου ώστε να το διαβάσουν καθώς είναι το μοναδικό βιβλίο που έχει επίγνωση της επιστήμης άλλά και της θρησκείας και μου άνοιξε τα μάτια, όσον αφορά την πίστη μου προς την θρησκεία και χάρη στον κ Φωτόπουλο θα παώ να εξομολογηθώ όχι επειδή φοβήθηκα αλλά πίστεψα αυτό που είπε πως σκόπος μας είναι να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε, όσα δηλαδή προσπαθούσε να μου πει η μητέρα μου. Επίσης για εμένα είναι το μοναδικό βιβλίο που σου αναλύει όλες τις θρησκείες ακόμα και από την αρχαία Ελλάδα ώστε να καταλάβουμε την σύνδεση που έχουμε με το θεικό μας κομμάτι. Επίσης με έκανε να δυναμώσω ώστε να μην φοβάμαι τον θάνατο η ψυχή μου θα συνεχίσει να υπάρχει, ενώ στο έχουν πει και άλλοι στο βιβλίο όμως του κ Φωτόπουλου είναι διαφορετικά το νιώθεις μέσα σου. Ελπίζω να το διαβάσουν και άλλοι φίλοι ώστε να απεγκλωβιστούν από τις αρνητικές σκέψεις που κάνουν χάνοντας χρόνο από την ζωή τους. 
 • Ελένη Κελαιδόνη: Κύριε Φωτόπουλε το πρώτο σας βιβλίο το «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» που μου το ξανάκαναν δώρο μου άλλαξε προς το καλύτερο τον τρόπο σκέψης για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος αλλά και στάση ζωής. Το βιβλίο αυτό σε κάνει πολύ σοφότερο. Κάνετε σπουδαία δουλειά πραγματικά κι όσοι φίλοι μου το διάβασαν το ίδιο μου είπαν. Περιμένω πως και  πως και το τρίτο βιβλίο σας από το οποίο δεν χάνω τα αποσπάσματα που αναρτάτε συχνά.  

 • Ανδρονίκη Γιανικοπούλου: Εχω διαβάσει ξανά και ξανά το «΄Ετσι Γίνεται το Θαύμα»  και τώρα διαβάζω το καταπληκτικό «Η πηγή των Πάντων». Ακούω τα c.d σχεδόν καθημερινά και βλέπω την διαφορά στον τρόπο που αντιμετωπίζω την καθημερινότητά μου. Είναι υπέροχο να βλέπεις την βελτίωση στον τρόπο σκέψης!!! Κι οποιος θέλει ας το πιστέψει: "Με μόνο 3 λεπτών πιέσεις στα συγκεκριμένα σημεία (στο χθεσινό βιωματικό σεμινάριο, του κυρίου Φωτόπουλου  στην Πάτρα), απαλλάχτηκα από τον πόνο στον γοφό. Ευχαριστώ πολύ για ό,τι βίωσα στο σεμινάριο και ό,τι βιώνω μέσα από τα βιβλία και τα c.d.
 •  Γεωργούλα Ματθαίου (Λεμεσός Κύπρου). Συγκλονιστικό το κείμενο στο βιβλίο  σας  «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» που καλύπτει όλες τις πτυχές, δίνει όλες τις αλήθειες, λύνει απορείες, γεμίζει τις καρδιές των ανθρώπων με φως και φέρει ελπιδοφόρα μηνύματα που μόνο ένας Αλέξης Φωτόπουλος μπορεί να το κάνει γιατί έχει τις γνώσεις, αγάπη, φως, τιμιότητα, διορατικότητα, εμπνέει εμπιστοσύνη, και εχει βαρύτητα ο λόγος του. Σε ευχαριστουμε...!!!

   • «Μαριάννα Ματθαίου Κοκόνου (Λεμεσός):  Κύριε Φωτόπουλε, ήταν μεγάλη μου χαρά που σας γνώρισα φεύγοντας από τη προσωπική συνέδρια ένιωσα να πετάω! Ενώ ερχόμενη δε με κρατούσαν τα πόδια μου. Μακάρι να σας είχαμε πιο κοντά. Με το cd «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» κατάφερα να κοιμάμαι καλύτερα μετά από μέρες και μπορώ να αντιμετωπίσω τη περιπέτεια υγείας μου πιο εύκολα και πιο θετικά! Σας ευχαριστώ πολύ ο θεός να σας δίνει δύναμη».            
   • Τρίνιτη Μολλά: «Η μαμά μου διαβάζει το βιβλίο σου «Έτσι γίνετε το θαύμα» κι έχει ξετρελαθεί!!!!!!! Εγώ ακούω κάθε βράδυ τα Cd. Οι φίλοι μου από Θεσσαλονίκη Σάββας και Λίνα Χασάπη είναι ξετρελαμένοι με τα βιβλία και τα Cd. Ο Θεός να σ’ έχει καλά εσένα και την οικογένεια σου!!!!!!! Σ΄ ευχαριστούμε!!!!!!!».                                                                                         Κολόκα Ευγενία Ιατρός Βιοπαθολόγος: «Ευχαριστώ το Αλέξη Φωτόπουλο γιατί μέσα από  τα Βιβλία του «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», αποτελεί έναν λαμπερό Φάρο Αλήθειας πέρα από τον κόσμο της ψευδαίσθησης, ώστε να δούμε και εμπιστευτούμε την Εσωτερική Πυξίδα στον Χάρτη της Ψυχής μας και όλα μας τα Όνειρα και οι Ευχές να γίνουν Πραγματικότητα!».
   •    Νίκος Σταματάκης (ψυχίατρος) : Το βιβλίο «Έτσι Γίνεται Το Θαύμα» Εξαιρετικό! Σας το συνιστώ! Από έναν υπέροχο επίσης άνθρωπο!
   •    Γρηγόριος Μπογδάνης: «Η ζωή μου άλλαξε ακούγοντας για πρώτη φορά το CD του βιβλίου "Έτσι γίνεται το θαύμα", το οποίο "περίμενε υπομονετικά" στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου μου αρκετούς μήνες. Κάποια μέρα ένιωσα την ανάγκη να το ακούσω και με πλημμύρισε η ενέργεια της ζωής και του φωτός που ξεχείλισε από το CD στην ψυχή μου! Έτσι ξεκίνησε το δικό μου θαύμα... Ευχαριστώ τον Alexios Fotopoulos μέσα από την καρδιά μου. Το νέο του CD συντροφεύει τα πρωινά μου καθώς και των παιδιών μου!».    
   • Θεοδώρα Αντωνίου: Αγαπημένε μου Αλέξη,  Εδώ και αρκετές εβδομάδες από την τελευταία μας συνάντηση και θεραπεία η ζωή μου έχει αλλάξει και βελτιωθεί δραματικά. Ακούω το cd από το βιβλίο σας "Έτσι Γίνεται το Θαύμα" με τις υποβολές καθημερινά και ειδικά το βράδυ πριν κοιμηθώ με έχει βοηθήσει πολύ γιατί κοιμάμαι πολύ ήρεμα και ήσυχα!! Εφαρμόζω το EFT και ακολούθησα όλες τις συμβουλές που μου δώσατε!!! Από το βιβλίο σας 'Μια ζωή γεμάτη φως' ότι πρόβλημα έχω από γρίπη μέχρι και πόνους στο σώμα βρίσκω τα σημεία και τα πιέζω και έτσι δεν χρειάζομαι φάρμακα για να γίνω καλύτερα!!!!!  Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και θα σας δω σύντομα!!!! 
   •     Βίβιαν Υφαντή: Κύριε Φωτόπουλε καλησπέρα, τυχαία διάβασα ένα άρθρο σας και μου κίνησε την περιέργεια η οπτική με την οποία αντιμετωπίζετε τη ζωή. Με άγγιξε η σκέψη σας και τα βιώματα σας, καιρό σκέφτομαι την "αλλαγή" και έχω προβληματιστεί αρκετά λόγω οικογενειακών απωλειών αλλά και δυσάρεστων γεγονότων στον περί γύρο μας. Έχω διαβάσει το βιβλίο σας, «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και πραγματικά μίλησε στη ψυχή μου. Τώρα διαβάζω το μια ζωή γεμάτη φως και προσπαθώ σταδιακά να εφαρμόζω τις μεθόδους σας. Δάκρυσα με τα γράμματα των παιδιών σας, να είστε πάντα καλά. Θα ήθελα να σας γνωρίσω απο κοντά και να με συμβουλεύσετε. Σας παρακαλώ ενημερώστε με ποτε θα ξεκινήσετε τα σεμινάρια σας. Σας ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι να υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι σαν και εσάς!

   •     Γεωργούλα Ματθαίου (Λεμεσός Κύπρου). Συγκλονιστικό το κείμενο στο βιβλίο  σας  «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» που καλύπτει όλες τις πτυχές, δίνει όλες τις αλήθειες, λύνει απορίες, γεμίζει τις καρδιές των ανθρώπων με φως και φέρει ελπιδοφόρα μηνύματα που μόνο ένας Αλέξης Φωτόπουλος μπορεί να το κάνει γιατί έχει τις γνώσεις, αγάπη, φως, τιμιότητα, διορατικότητα, εμπνέει εμπιστοσύνη, και έχει βαρύτητα ο λόγος του. Σε ευχαριστούμε...!!!
   • Με την ανάγνωση και μονο των βιβλίων σας άρχισα να βλέπω διαφορετικά τα γεγονότα και τα λάθη μου, απο καρδιάς και πάλι σας ευχαριστώ!!!!!!!!!!!

   Υπάρχουν χιλιαδες μαρτυρίες για την βοήθεια που παίρνει οποιός διαβαζει τα βιβλία, σε λίγο θα εχουμε μαρτυρίες αυτών που διάβασαν και τα τρία και άκουσαν για μεγάλο διαστημα το cd είναι σίγουρο ότι πετούν.

     Μπορείτε να αλλάξετε πλήρως τη ζωή σας, να αυτοθεραπευτείτε, να δημιουργήσετε τέλειες σχέσεις και να πετάξετε από υγεία και χαρά.
Τα τρία μου βιβλία:«Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας δείχνουν το δρόμο που ακολούθησα κι εγώ, όπου αυτοθεραπεύτηκα από ανίατη ασθένεια, είμαι πάντα γαλήνιος, ευτυχισμένος και πετώ από υγεία και χαρά. Αλλά και σας παρέχουν όλα τα εργαλεία για να το πετύχετε αυτό.
     Είναι γραμμένα από την καρδιά μου, με άπειρη αγάπη, που πήγαζει από μια δύναμη που με σπρώχνει να μάθει όλος ο κόσμος πως έγινα καλά από ανίατη ασθένεια, πως δημιουργώ τέλειες σχέσεις, τέλεια οικογένεια, να κάνω όλους να συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να πετάξουν από υγεία και χαρά.
Σας δείχνω τον τρόπο, βιωματικό τρόπο με cd που επαναπρογραμματίζουν το υποσυνέιδητο σας, έχουν τεράστια βιβλιογραφία που γράφουν τις ανακαλύψεις όλων των επιστημόνων για κάθε ασθένεια, αναλύουν με απλό και ξεκάθαρο τρόπο την κΙνεζικη ιατρική που μπορεί ο καθένας να εφαρμόσει και να απαλλαγεί από κάθε προβλημα υγείας του.
     Τα βιβλια μου βασίζονται στην επίστημη αλλά και στο πνεύμα, την ψυχή μας. Όπως μου έγραψε ένας γιατρός που ξεκίνησε να διαβάζει: "Ειναι πολύ όμορφη κι ενδιαφέρουσα η σύνδεση της μοντέρνας επιστημονικής θεώρησης με τον παραδοσιακό εσωτερισμό.
     Είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας, στους συγγενείς σας και τους φίλους σας, δεν υπάρχει άνθρωπος που τα διάβασε και δεν άλλαξε τη ζωή του και δεν έμεινε μαγεμένος και ενθουσιασμένος.
      Μπορείτε να παραγγέλνετε το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων» (520 σελίδες και περιέχει cd για επαναπρογραμματισμό του υποσυνειδήτου), κοστίζει 25€, αν το παραγγείλετε με μαζί με το «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» (380 σελίδες και περιέχει cd για επαναπρογραμματισμό του υποσυνειδήτου), κοστίζει 40€, αν το παραγγείλετε μαζί με το "Μια Ζωή Γεμάτη Φως (540 σελίδες έγχρωμο, με όλους τους μεσημβρινούς, EFT και περιέχει cd για επαναπρογραμματισμό του υποσυνειδήτου), 45€. Σε ολα τα έξοδα αποστολής είναι προσφορά
Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με έκπτωση πλέον των 20%, στην τιμή 55 € και τα τρία, τα έξοδα αποστολής είναι προσφορά. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.
Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.
Με άπειρη, εν Χριστώ αγάπη
Αλέξης Φωτόπουλος
Συγγραφέας - Εναλλακτικός Θεραπευτής 
τηλ: 6977349766, 6909193329, www.afotopoulos.gr email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Facebook: Alexis Fotopoulos,
Ομάδες: "Έτσι Γίνεται το Θαύμα, "Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως".

 ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 -21:00  Δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

 Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

 

ΑποποίησηΒέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι γράφονται στα βιβλία μου είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίδες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται στα βιβλία μου  είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία. 

 

Γραφτείτε στο Newsletter